- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Оф ученици
ха.. то и аз мислех,че към 300 ама.. зависи в кой град. : )
В колкото по-голям - толкова по-висока заплата. Но всеки град си има стандарт, така че нещата са изравнени що годе. Примерно с Мартин като сме говорили.. там да речем се хващаш на няква работа и взимаш 600 лв заплата, но автобуса ти е левче, кафето от автомат ти е 60 ст. , колата по кафетата ти е 2лв.
а тук работиш за 300 ама автобуса е 70 ст. (миналата година беше 50), кафето ти е 30 ст., а колата в кафене 1 и 40..
И да , учителите взимат пари.
Не ги гледайте, че само хленчат и ходят с еднакви дрехи по цели месеци. Много са си добре даже..
Все пак зависи какво си купуваш, аз сега обикалям по кафета с колеги ама после на работа едва ли ще тичам всяко междучасие![]()
ТИ юе взимаш повече даже ве като им духаш на учениците
6б3З10
Ти ако още от сега мрънкаш, не знам какъв даскал ще станеш, преподавателя трябва да е наясно със себе си, за да вдъхва респект у учениците и да им създадава чувството за уважение към институцията и държавата. И чак след това идва ред на преподаването, което става доста лесно, когато учениците ти вярват.
ако искат висока оценка им пикай в устите и по лицето
6б3З10
ако искат висока оценка ще трябва да си седнат на дебелите дупенца и да учат
хах то сигурно няма да е чак толкова зле да си учител![]()
When I let go by a day without talking to you, that day's just no good... (
охх, ако миминко ми беше даскал по математика или БЕЛ сега да имам плътно 6![]()
Е, не може всички да имат висока самооценка
Е пък на мене математиката ми куца![]()
Нас с миминко са ни образовали/образоват едни и същи професори, следователно няма как да е по математика![]()
аз сега ще повтарям докато Наско не стане даскал
Creative Technologie
ще повтарям годината господине
Creative Technologie
полЪскан съм ама не знам в кое даскало ще преподавам![]()
Отдавна е късно да се отказвам, ама в най-добрия случай ще записвам магистратура![]()