- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Оф ученици
Ако знаете какъв масраф е докато учителя влезе да ви преподава, много сте глупави и всичко трябва да е систематизирано и планирано точно, за да можете да разберете и осмислите какво ви се говори :S
докато учителите са като теб , живеещи в собствен свят и знаят така-както им е казано ,а не сами да разбират това , което говорят ,никога децата няма да разбират.
Ние какво сме виновни че вие сте глупависега се обсъждат сумати нови техники на преподаване, само и само да ви влиза нещо в празните глави ...
обсъждат се от глупаци за това различни реформи , едни и същи резултати.
В България училището е една голяма лъжа.
Последно редактирано от NightGuardian : 12-19-2011 на 11:51
Ти от кога си учител? И по какво?
yep.... reality bites -.-
едно от любимите ми занимания в даскало беше да споря с учителите от последния чин![]()
Mr. Makaveli tell me to ride and I'ma ride..
Пази боже.
Как би постъпил, ако видиш че в час ученикът на най-последния чин мастурбира?В стария ми клас имахме двама такива, един път даже госпожата по Химия спипа единия и го прати да си измие ръцете.
![]()
A не ве..
И аз ся ги уча тия простотии, като ми дойде практиката ще им разкажа играта.
да ма
нали уча педагогика
По всичко
до 5 клас и детски градини
ще ги направя луди![]()
Еййй, много яки даскали, ве, на нас само няк'ви баби и дядовци...
а преди няколко дена правих контролно и ми се падна тема как трябва да съставяш и организираш учебния процес на дечинките, че случайно да не се натоварват и да "попиват" по-добре.
Да и аз си викам само да ми паднат, ама то квото планираш нищо не става по същия начин![]()
Браво на вас... Аз като изляза пред цял клас да преподавам урок сигурно ще загубя ума и дума...
Плачат за пенсия , а някои и пенсионирани работят и натискат и търскат столовете и катедрите само и само да стоят по училищата..щото след стачките вече взимат по-големи заплати. На стандарта на нашия град , където средната заплата е 300+ лв. те взимат по 500+ , да не говорим по другите градове (София,Пловдив,Варна) , където взимат по 800+.
Скоро ще ги разкарат дъртите, че яко запушват реализицията на тия, които учат тва.. От година-две се говори за проект за вкарване на млади лица в образователната система. Аман от тия дъртите пръчки и сопи.