- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Оф ученици
 Отговор в тема
 Отговор в тема

Ако знаете какъв масраф е докато учителя влезе да ви преподава, много сте глупави и всичко трябва да е систематизирано и планирано точно, за да можете да разберете и осмислите какво ви се говори :S
докато учителите са като теб , живеещи в собствен свят и знаят така-както им е казано ,а не сами да разбират това , което говорят ,никога децата няма да разбират.
Ние какво сме виновни че вие сте глупависега се обсъждат сумати нови техники на преподаване, само и само да ви влиза нещо в празните глави ...
обсъждат се от глупаци за това различни реформи , едни и същи резултати.
В България училището е една голяма лъжа.
Последно редактирано от NightGuardian : 12-19-2011 на 12:51
Ти от кога си учител? И по какво?
yep.... reality bites -.-
едно от любимите ми занимания в даскало беше да споря с учителите от последния чин
Mr. Makaveli tell me to ride and I'ma ride..

Пази боже.
Как би постъпил, ако видиш че в час ученикът на най-последния чин мастурбира?В стария ми клас имахме двама такива, един път даже госпожата по Химия спипа единия и го прати да си измие ръцете.

A не ве..
И аз ся ги уча тия простотии, като ми дойде практиката ще им разкажа играта.
да ма
нали уча педагогика
По всичко
до 5 клас и детски градини
ще ги направя луди
Еййй, много яки даскали, ве, на нас само няк'ви баби и дядовци...
а преди няколко дена правих контролно и ми се падна тема как трябва да съставяш и организираш учебния процес на дечинките, че случайно да не се натоварват и да "попиват" по-добре.
Да и аз си викам само да ми паднат, ама то квото планираш нищо не става по същия начин
Браво на вас... Аз като изляза пред цял клас да преподавам урок сигурно ще загубя ума и дума...
Плачат за пенсия , а някои и пенсионирани работят и натискат и търскат столовете и катедрите само и само да стоят по училищата..щото след стачките вече взимат по-големи заплати. На стандарта на нашия град , където средната заплата е 300+ лв. те взимат по 500+ , да не говорим по другите градове (София,Пловдив,Варна) , където взимат по 800+.
Скоро ще ги разкарат дъртите, че яко запушват реализицията на тия, които учат тва.. От година-две се говори за проект за вкарване на млади лица в образователната система. Аман от тия дъртите пръчки и сопи.