- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Психически отклонения
Какви са ви странностите и навиците, които другите намират за откачени?
Аз например винаги си ям кроасаните/вафлите на 15 хапки, а когато заключвам вратата винаги проверявам дали е заключена 4/8 пъти.
Respect my authoritah
есенно време настъпвам изсъхналите кафяви листа по земята за да хрущят
иначе баща ми има един куп такива мании..
например винаги когато простира използва само червени и зелени щипки и ги редува червена-зелена-червена-зелена
когато трябва да изкарва колата на заден ход задължително първо дава една педя напред
звука на телевизора винаги е на 36..
и още няколко които не се сещам сега![]()
Да си мия ръцете по 100 пъти на ден
Законът е закон,
но той врата в полето е
и луд е оня, който потърси там сърцето си...
Да проверявам дали е изключено всичко преди да изляза... по няколко пъти.
Имам проблеми с нервната система, които се изразяват в разни тикове, постоянна тревожност и куп други гадости, които не пожелавам на никого.
I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
-M.B.
Вие сте болни бе![]()
Законът е закон,
но той врата в полето е
и луд е оня, който потърси там сърцето си...
Когато ходя последната ми крачка винаги трябва да е с десния крак. Също никога не си изпивам кафето сутрин до край.. оставям точно една глътка.. Също така сутрин винаги върша нещата под определен ред- Не мога да разместя миенето на зъбите и това на лицето например.. Всичко е подредено. лол
Винаги преди да изляза от нас отварям прозореца в моята стая и ако забравя и стигна до някъде.. се връщам. :Д Още доста имам.
странности не е равно на психични отклонения.
нещо не ми се споделя обаче :д
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
"Рандъм на пръв поглед букви", на заглавието в никакъв случай не трябва да се гледа буквално.
Сега се сетих, че от около година постоянно си клатя десния крак.
Respect my authoritah
Тръгнали сте за мен да събирате кинти за психиатрия, а вие имате по-голяма нужда.
Редувам блондинка, брюнетка, а след три блондинки минавам през червенокоса, за пречистване.
Тръгнали сте за мен да събирате кинти за психиатрия, а вие имате по-голяма нужда.
Редувам блондинка, брюнетка, а след три блондинки минавам през червенокоса, за пречистване.
http://en.wikipedia.org/wiki/OCD
А знаете ли, че разсеяността също е психичесто разстройство, при това сериозно? Въпреки че е много често срещано (особено по форуми - тук сигурно половината са разсеяни, както и мнозинството от писалите в тази тема), оказва силно негативно влияние на академичния успех. Интересувам се от две разстройства, но няма смисъл да ви питам дали ги имате, защото надали някой ще си признае.
ima edna duma koqto nikoga ne kazvam i tq e nemoga
Да стъпвам точно върху плочките, пропускайки цепките на улицата![]()
О, пропуснах да ти поставя и на теб диагноза.
http://en.wikipedia.org/wiki/Asperger_Syndrome
Това е причината, поради която не ти върви с момичетата. Не е само това, че си нисък.
Беше казал, че си 160см. Все тая.
Излъгал съм, но по-вероятно е да съм се закачал с някоя джуджарка и нарочно да съм се писал нисък.
Метър и шейсет още на 12 години съм бил