.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22

Тема: Устни

Устни

Абе момичета аз като видя момиче с малко по-дебели устни(не няква дебела , а яка с по дебели устни) направо ми идва да я скъсам :Д при вас така ли е ? да харесвате момчета с по дебели устни . само ми е любопитно
    Последно редактирано от conyay : 12-19-2011 на 18:14

Супер фен Аватара на ccdesigns
    Идва ти да свършиш в гащите, не да я скъсаш...

Аз иначе харесвам момичета с по-малки устни.
    "Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."

да точно :Д да си свърша в гащите :Д

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Не съм се замисляла. Харесвам меки и нежни устни. Дебелината май не ми е приоритет.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

anonymous708973
    Guest
    И аз като Сиси. Важното е да са мекички, гадно ми е да съм с напукани устни или да целувам напукани устни.

Супер фен Аватара на djipsito
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    И аз като Сиси. Важното е да са мекички, гадно ми е да съм с напукани устни или да целувам напукани устни.
    Мхм. И аз тей.
    Цитирай Първоначално написано от antifashionshit
    всеки може да придаде какъвто смисъл желае на живота си, за да направи по-поносимо това, че колкото повече мислиш, толкова по-малко смисъл и посока намираш.

Мега фен Аватара на xoxi
    Аз определено харесвам по-дебелите устни. Да има повече за хапане.
    И спря да се върти за миг земята..

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Съгласна съм със Сиси пантерката и djipsito

Голям фен Аватара на UniCoWN
    Дебелината в случая не е от толкова голямо значение, по-важно е какво правиш с тях :P
    Иначе, май малко по-тънки (не прекалено) е по-добре за мен.

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    И аз така. Другото важно е как се целува. Ако ще най-прелестните устни на света да има, ако не ме кефи как се целува... не ми трябва!
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Цитирай Първоначално написано от marilyn Виж мнението
    И аз така. Другото важно е как се целува. Ако ще най-прелестните устни на света да има, ако не ме кефи как се целува... не ми трябва!
    То не е до това дали '' те кефи как се целува '', то или си пасвате , или не O.o
    The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow

Не обичам да са много тънки нито пък много дебели.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от marilyn Виж мнението
    Точно. Много мразя да ми се дърпат!!

Мега фен Аватара на Josefinne
    Град
    FoReVeR LoST
    Аз обичам плътни , но не чак дебели
    I have the thin line between
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    I am cursed to never feel the peace in rest
    and to find
    new begginings in my restless soul.

I will never get the approval of the people
    that are close to me,
    but I hope to get it from a greater power.

For that
    I accept myself the way I am today
    and hope to find
    the strenght to do the same tomorrow.

Цитирай Първоначално написано от BaffaLsc Виж мнението
    То не е до това дали '' те кефи как се целува '', то или си пасвате , или не O.o
    Абе, честно казано, има хора, които много са ме кефили и тн, ама не ме кефят как се целуват. Точка. Въпрос на вкус.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Повече от фен Аватара на Meoww
    Цитирай Първоначално написано от xoxi Виж мнението
    Аз определено харесвам по-дебелите устни. Да има повече за хапане.
    Аз също *blush*

за мъжки устни не харесвам големи и дебели .. но от личен опит вие момчетата наистина харесваге големи и дебели женски ;d
    LOUIS VUITTON e марката ;pP

офф мен мн ме кефят големи устни .. на тая путка мн ме кефят - http://prikachi.com/images/710/3774710l.jpg
    http://prikachi.com/images/259/4168259I.jpg .. направо като я гледам ... ще я пръсна ;dd

големи женски да, ама естествени .. мъжки не много дебели, ама не и като чертички

Супер фен Аватара на ubuntureload
    Пухкавите устни са идеални, ако жената е с много тънки устни е голяма злобарка!
    MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!

За мен не са важни толква устните,колкото притежателя им.

Голям фен Аватара на Emilen
    Според мен, идеалният вариант е нещо средно. Другият приемлив са ЕСТЕСТВЕНИТЕ устни - независимо дали са малки или големи. "Напомпаните" водят до асоциации с орална любов. Когато видя жена с прекомерно напомпани устни, все едно си е сложила плакат "правя свирки наред"(съжалявам за грубия език, но точно така го асоциирам). Ако пък е гарнирано и със самочувствие, клонящо към безкрайност, такъв изглед свързвам с "работничките" от Околовръстното. Лятото се разходи из Мола едно мегатворение на съвременната естетическа медицина- устни и гърди(гърдите наполовина вън, с деколте "до пъпа"). Ако я видех на полугол плакат, щях да кажа, че е "секси". На живо, обаче, изглеждаше крайно пошло и неестествено. Вече си мислех, че я възприемам така, защото съм с жена ми, която веднага реагира:"гледай това чудо!". Но междувременно чух чисто мъжки коментари в този стил и разбрах, че часовникът ми е наред(не минава приказката за гроздето, защото нямаше вид на трудна мишена, ако изключим програма "минимум" от финансови изисквания, за задоволяване на безкрайните капризи на подобни жени).
    От друга страна, много тънките устни развалят излъчването на жената и за мен са минус във външния вид.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си