.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Не й харесва...

Приятелката ми твърди, че не изпитва кой знае какво удоволствие, когато спим. И каза, че повече й харесва, когато я пипам продължително с пръсти вътре, даже свършва така. Може би, защото не мога да издържа толкова и карам по-бавно.

И още един въпрос, на няколко пъти, когато я е*а по-бързо ни се е случвало по време на самия секс и след това да и тече малко кръв. Ако някой може да ми даде логично обяснение ще съм благодарен.

anonymous708973
    Guest
    Възможно е да не изпитва кой знае какво, ако има малко сексуален опит или ако ти не си кой знае какво. Нищо лично, но ми се е случвало и знам какво говоря.

Логичното обяснение за кръвта си го дал - правите го по-бързо и грубо.

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Възможно е да не изпитва кой знае какво, ако има малко сексуален опит или ако ти не си кой знае какво. Нищо лично, но ми се е случвало и знам какво говоря.

Логичното обяснение за кръвта си го дал - правите го по-бързо и грубо.
    Ми... и двамата правим секс от скоро - 6-7 месеца.

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Или техниката ти куца, или тя е прекалено широка, а на теб ти е прекалено малък и/или тънък ( не го приемай лично ). А колкото до кръвта - от грубият секс е, давай по леко.

Цитирай Първоначално написано от DragonLady Виж мнението
    Или техниката ти куца, или тя е прекалено широка, а на теб ти е прекалено малък и/или тънък ( не го приемай лично ). А колкото до кръвта - от грубият секс е, давай по леко.
    Какво разбираш под техника? Любовната игра.. ?

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Техниката е това какво правиш и как го правиш. Много ясно, че няма да й харесва ако ръгаш като животно.

Най-добре е да се "тренирате" взаимно. Вече сте говорили по въпроса - супер. Сега остава и да се задействате. Отделете си време един на друг, нека тя ти казва и показва кое, къде и как й харесва. Експериментирайте, изучавайте се. С желание и практика ще се наредят нещата.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Според мен е породено всичко от липсата ви на опит. Трябва да се нагодите, да се научите на някои техники, да си поговорите на кой какво му харесва.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Пфф тая как може така сурово да ти го каже. Защо не я предизвикаш един път да бъде лидера в леглото.Накарай я да се почувства като лошото и властно момиче да я видиш как ще се справи в леглото като водеща и определяща любовната игра щото много им е лесно на момичетата да чакат всичко мъжа да свърши и после да кажат ама той не ме задоволява. Еми да така е защото тя сигурно като я накараш да е отгоре и се дърпа не иска ама иска да свърши нали. Като иска да свърши тогава да покаже на половинката си как да мине през този изморителен лабиринт наречен женски оргазъм да го еба. Пууу!!!!!

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Positive_SouL Виж мнението
    Пфф тая как може така сурово да ти го каже. Защо не я предизвикаш един път да бъде лидера в леглото.Накарай я да се почувства като лошото и властно момиче да я видиш как ще се справи в леглото като водеща и определяща любовната игра щото много им е лесно на момичетата да чакат всичко мъжа да свърши и после да кажат ама той не ме задоволява. Еми да така е защото тя сигурно като я накараш да е отгоре и се дърпа не иска ама иска да свърши нали. Като иска да свърши тогава да покаже на половинката си как да мине през този изморителен лабиринт наречен женски оргазъм да го еба. Пууу!!!!!
    Съгласявам се.
    Не може да иска от тебе да свършва, а да не ти показва и обяснява какво ТОЧНО и харесва. Ти мисли не четеш.
    Опитай се да поговорите какво иска да направиш.
    Аз не мисля, че проблема е дължина/дебелина на пениса ти и други такива. По-скоро наистина е в техниката ти. Явно не пасва на нейните желания.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Мега фен Аватара на Josefinne
    Град
    FoReVeR LoST
    Според мен е нормално в началото някои момичета да изпитват по-голямо удоволствие при стимулация на клитора, отколкото при вагинална стимулация. Може би й трябва повече опит, увереност или просто по-опитен партньор.
    I have the thin line between
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    I am cursed to never feel the peace in rest
    and to find
    new begginings in my restless soul.

I will never get the approval of the people
    that are close to me,
    but I hope to get it from a greater power.

For that
    I accept myself the way I am today
    and hope to find
    the strenght to do the same tomorrow.

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Егоистично е от нейна страна. Щом сте обсъдили този въпрос - дай на нея да води, да ти покаже какво й харесва и какво й доставя удоволствие. Не бива това да те кара да се комплексираш, и разни глупости.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    Щом често има кръв, надали е неина вината, или негова...не е нормално...той трябва да не спира поне по 2 часа и повече, за да кърви постоянно..преглед при гинеколог откакто правите секс правила ли е и по принцип винаги...колкото и да и първият и да е тясна, не би трябвало да кърви след това...
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Цитирай Първоначално написано от AliceSw Виж мнението
    Щом често има кръв, надали е неина вината, или негова...не е нормално...той трябва да не спира поне по 2 часа и повече, за да кърви постоянно..преглед при гинеколог откакто правите секс правила ли е и по принцип винаги...колкото и да и първият и да е тясна, не би трябвало да кърви след това...
    Ми не е правила преди това, но не ни се случва винаги. Само, когато карам бързо.

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Ти явно я ръгаш като някакво животно за да кърви момичето. Какво удоволствие да изпитва при това положение ?!
    Ползвайте лубрикант.

Супер фен Аватара на Fiction7577
    Това "по-грубо", явно е много грубо, за да кърви. Давай го по-леко.
    Питай я какво и харесва за да знаеш как да я задоволиш. Лубриканта мисля, че също ще ви е от полза.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си