.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 53
    Това е идея всъщност. Ще го обмисля малко, пък току-виж се получи
    Живей за днес, защото вчера няма да се върне, а утре може и да не дойде.

добре значи моя съвет е следния:Киното е лоша идея за първа среща защото не можете разговаряте един с друг, нямате зрителен контакт и като цяло би било неудобно с човек който все още не познаваш добре да седите един до друг и да гледате филм( поне за мен е така) .Бих ти предложил ако тя харесва боулинг или някви подобни развлечения да отидете там, за разходка много зависи от времето ( особено сега зимата не пречи за кратко да се разходите),кафето е много изтъркано и банално.Виждам че харесваш това момиче и искаш да се получи нещо, започни да говориш с нея в училище (трябва да започнеш от някъде) и постепенно я покани да излезете някъде извън учебно време.Задължително го направи преди ваканцията ви!Ако не го направиш и не създадеш някакъв контакт и взаимоотношения с нея преди ваканцията би било странно това със поздрава на Коледа!Важен е контакта с момичето като излизате и като сте заедно(зрителен и постепенно физически),спокоен,смел и уверен бъди ! Успех !

Е кви са тея забърканите работи?! Не можеш ли да говориш в училище с нея..

Стана ми интересно.Пиши какво си направил и как е минало

Мега фен Аватара на Hilary_
    Ако съдя по себе си не бих се изненадала приятно, а по - скоро бих започнала с въпроса "От къде ми имаш номера?" ..
    Завучи изтъркано, но защо не пробваш с смс-че? (след като държиш нещата да станат по телефона) ..

Смс просто ми се вижда прекалено "слабо". Все едно не ми стиска да се обадя. Мислих как да й кажа откъде, ама се появи един пич от предната страница който предложи преди ваканцията да й звънна пред самата нея и т.н. Дотук стигнах до извода, че мога да направя последното, ама рискувам много. Дотук каквото съм решил е : Утре й звъня от площадката на училище когато тя е в стаята и ще и кажа да погледне през прозореца. Не мисля че това е толкова страшно. Ама само като си помисля за варианта Сори ама няма да стане....Говорил съм с нея единствено чрез фейсбук, но просто не виждам какво да говоря с нея на живо, било това и признак на слабост. Затова си мислех точно работата с телефона която ще послужи за основа на цялата тая идиотщина. Айде стискайте палци утре да ми е ден, че седмицата нещо не тръгна на добре...ако стане ще литна от щастие, ако ли не...няма да пиша известно време

Не, просто много съм нервен. Не спирам да мисля какво ще стане ако не се получи...

Мега фен Аватара на thegreenzombie
    Град
    On The Wall xDD
    не съм чела постовете, но определено съм на мнение, че киното е лоша идея... не, че ще ти откаже, но е доста изтъркано... измисли нещо с една идея по-оригинално ... : )
    fear4o <--- май bro' xDD
    darkPaladin <--- *миг, мииг*

So what we get drunk
    So what we smoke weed
    We’re just having fun
    We don’t care who sees
    So what we go out
    That’s how its supposed to be
    Living young and wild and free

Киното го изхвърлих вече. И без това нямаше да се получи.

Град
    On The Wall xDD
    е защо бе... може да гледате Happy Feet 2 на 3D ... нда.. определено няма да стане ... а кави са ти другите варианти : )
    fear4o <--- май bro' xDD

So what we get drunk
    So what we smoke weed
    We’re just having fun
    We don’t care who sees
    So what we go out

Вариант: Здравей, погледни през прозореца. (аз съм долу).
    Ама това ме съсипва в случай че не успея, щото това е преди училище и ше се чувствам направо...на -7мото небе.

Голям фен Аватара на reperw
    отиди при нея и и кажи: ИМАМ ПАРИ ! и ще видиш какво ще стане

Хах...щеше да ми е смешно ама не ми е до смях сега...имам чувството че просто ще стане един EPIC FAIL. И все пак мисля да се пробвам. Хубавите неща стават винаги без да ги очакваш...Айде лека нощ, че не ми се стои вече. Просто искам веднъж завинаги да мине цялата тази история и да видя резултата. Стискайте палци.

Голям фен Аватара на reperw
    незнам аз нямам опит да ходя аз при тях...винаги те са идвали нз...

Град
    On The Wall xDD
    ^добре бе....
    fear4o <--- май bro' xDD

So what we get drunk
    So what we smoke weed
    We’re just having fun
    We don’t care who sees
    So what we go out

Мега фен
    хахаха, авторе, много ти се зарадвах, сериозно. каквото и да направиш, късмет, и каквото и да стане, не се отчайвай от живота! :д
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Голям фен Аватара на smilelady
    И на мен ми стана интересно...чакаме новини Браво за смелостта да го направиш
    I'm not afraid of anything
    I just need to know that i can breathe...

Ами, ако се проваля очаквайте преди 9ти. Ако успея очаквайте на 10-11ти

Мега фен Аватара на sasha_90
    Тъпо е да й наговориш куп неща,без да се представиш,особено,ако незнае кой е от другата страна на телефона.Иначе обади й се,предполагам ще й стане приятно.

Правила съм го абсолютно същото,обаче беше смс и разбира се беше до момче.И не искам да те отчайвам,но се получи много зле ,после не знаех как да го погледна в очите.Разбира се при теб може да не е същото,зависи какви са и чувствата към теб.А между другото като ти гледам никнейма случайно да не си от село Мадара.

Добре...и да е глупаво и да не е, станалото - станало. Мисля че още не е EPIC FAIL: Започнах с СМС-и. Правих се на непознат и я питах неща от рода на: Как беше математиката? Как мина киното? и т.н. Тя пита кой е и аз естествено не й казах, баламосвах я малко. Та това до вчера. Вчера малко се изнерви от това че не й казвам и на всичкото отгоре отгатна че съм аз. Каза че е 100% сигурна. Аз й казах че не може да е 100% сигурна и се почна едно звънене в междучасията от най-различни телефони. Аз бях на безшумен и им затварях ако ги видя. Та после реших да се издам вече, щото мислех че нещата ще се влошат. Та ми звъннаха пак и този път им дигнах. Бях точно на около 2 метра зад нея, тя се обърна и видя. После затворих и дотам. Писах й: И какво сега? Разбра кой съм, сега какво става?. Каза Еми нищо. Та снощи й писах, че искам да се видим защото такива неща не се обясняват по телефона. Отговорът дойде пред 10 минути. Каза, че заминавала за ваканцията, което вярвам, и че харесвала някакво друго момче. Още не знам, но мисля че между тях има само едното "харесване", никой нищо не прави. Та й писах точно това: I vse pak pomisli...az napravih edna krachka. Sega e tvoi red. Haide priatno prekarvane От тук нататък сте вие.

Обикновено такива разговори протичат по следния начин : Здравей , какво правиш ? - Нищо , ти ? - И аз. - Еми , добре приятни празници , чао . Това с датите много му се смях. Не че нещо , но какво очакваш да ти каже за датите ? Бъди просто себе си , отпусни се и и пиши или и звънни , но да не проличи , че се притесняваш. В живота , ако си нахален винаги печелиш. Дори и да те отхвърли след това ще ти е по-добре и поне ще знаеш , че си опитал.

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Не искам да те отчайвам,но не очаквай много...
    Шофирай разумно - стигни жив!

Повече от фен Аватара на wankata7
    Град
    Маями,Флорида
    Цитирай Първоначално написано от antineutral Виж мнението
    А защо не й звъннеш ПРЕД самата нея, в присъствието й, и да й пожелаеш приятни празници. Ще й стане забавно, ще е доста по-изненадана, ще разбере кой й звъни, а също и специалното ти отношение, а и можеш да използваш случая като покана за кафе. Само като идея го давам
    Съгласен съм пробвай.
    НЕ НА СЕКСА В РАННА ВЪЗРАСТ!!!!!!!!
    ИЗЖИВЕЙ ДЕТСТВОТО СИ ПО НОРМАЛЕН НАЧИН!

{ако смяташ, че не е нормално децата да правят секс, сложи това на профила си}
    ▂ ▃ ▉ ▆ ▂ ▅ ▉ ▆ ▃ ▇ ▉ ▆ ▅ ▉ ▃ ▂

Голям фен Аватара на justasmile
    Град
    Sofia
    Мога да кажа, че ще я изненадаш доста приятно.. стига да не прекаляваш с "разговора". Не разбрвах, да тя те харесва, или поне дали така си мислиш... но защо не я поканиш на кънки или боулинг - и да, ти ще черпиш
    ..Когато погледна в очите ти.. сякаш светът свършва...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си