.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 53 от общо 53
    anonymous708973
    Guest
    И защо той да черпи, я моля ти се...

Задаваш ли си сега въпроса "Къде сбърках?" Момичето е кучка - няма как да знаеш, заета е - не мисля, можело е да измислиш по-оригинален подход - да, но не това е в основата, обстоятелствата са се стекли така и си нямал късмет - НЕ!
    Просто не си открил мъжкото в себе си, онова което има при хищниците. Какво правят те, мъжкият забелязва женската, тя го оглежда, вижда че е силен, водач на стадото той се приближава на момента, подушват се въртят се в кръг и се чифтосват. При хората разбира се е не толкова директно, но принципът е същият. В природата на жените е заложено да искат да бъдат защитени. Няма как това да се случи, ако до тях има страхливец, такъв който го е страх да погледне самите тях в очите, нежните същества от които би трябвало да си привлечен...Тайни телефони, криеница, не вдигаш, какво говори това - Страхливец, точка. Ако сега се питаш кой е бил най-правилния подход ще ти кажа мнението си. Но да знаеш, че нямаше да се справиш с това мислене. Отиваш при нея, задържайки контакт с очите, с уверен и ясен глас, и казваш невероятната думичка, която е пазена в тайна толкова дълго време, сега ще ти я разкрия 1.2.3.... Здравей+ усмивка, аз съм еди кой си, запознаваш се и говориш. Успех
    Най-пухкавия
    LOVE Най-Пухкавата (H)

Спред мен ще ти затвори,никой няма да слуша поздрави от непознат.По-добре и кажи кой си и после я разпитвай и поздравявай.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си