.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 53

Една тактика...

Има едно момиче от моя клас, което харесвам. Та имам една идея да я изненадам ама не знам дали ще проработи. Аз й имам номера и тя не знае това, поне доколкото аз съм осведомен. Та си мислех на Коледа да й се обадя и в началото да не се представям. Да й честитя и т.н. и чак после да й кажа че съм еди-си кой. Според вас ще се получи ли?
    П.С. Номера го имам от една друга съученичка и колкото и тъпо да звучи мисля, че мога да й имам доверие.
    Живей за днес, защото вчера няма да се върне, а утре може и да не дойде.

Супер фен Аватара на LeprikonA
    на колко сте?
    "Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Какво по-точно очакваш да се получи?
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

8 клас. Очаквам да се получи разговор. И съм почти убеден в това което правя. Затова се "консултирам" с хора които са минали през това.

Мега фен Аватара на thegreenzombie
    Град
    On The Wall xDD
    пфф... и съседката ще ми честити празника най-вероятно, амм това не значи, че ще изляза с нея!! ... какво точно мислиш да и кажеш? : )
    fear4o <--- май bro' xDD
    darkPaladin <--- *миг, мииг*

So what we get drunk
    So what we smoke weed
    We’re just having fun
    We don’t care who sees
    So what we go out
    That’s how its supposed to be
    Living young and wild and free

Мега фен Аватара на Cucko0
    Град
    там, където свършва небето
    малко тъпо...всеки ден можеш да я заговориш. Измисли нещо по-оригинално тв'а е тъпо .
    Последно редактирано от Cucko0 : 12-19-2011 на 19:52
    Hostis Honori Invidia

Мега фен Аватара на xoxi
    От един клас сте, разговор може да се получи още утре.
    Отиди при нея и я заговори, покани я да излезете преди или след училище и т.н.
    Ако в училище не си говорите ще е странно да й звъниш по Коледа и да очакваш чудото.
    И спря да се върти за миг земята..

Е па много ясно че няма да се направя на съсед. Относно какво ще й кажа - имам си няколко теми наум и ще помисля за още толкова. Ще я попитам как си изкарва, какво е получила, как е, що е, какво прави и т.н. Освен това примерно мога да й кажа че съм забелязал че тя е родена на 11.12 а аз на 12.11. Много неща имам да й казвам. Ама няма да се обяснявам по телефона де.

Цитирай Първоначално написано от xoxi Виж мнението
    От един клас сте, разговор може да се получи още утре.
    Отиди при нея и я заговори, покани я да излезете преди или след училище и т.н.
    Ако в училище не си говорите ще е странно да й звъниш по Коледа и да очакваш чудото.
    Е не знам ама ми се вижда малко странно без да сме дето се вика първи дружки да цъфна и да кажа: "Айде да отидем в петък след училище на кино" примерно. Просто искам да имам някаква основа на която да го направя.

Град
    On The Wall xDD
    дано не си помисли, че си столкър
    fear4o <--- май bro' xDD

So what we get drunk
    So what we smoke weed
    We’re just having fun
    We don’t care who sees
    So what we go out

Цитирай Първоначално написано от thegreenzombie Виж мнението
    дано не си помисли, че си столкър
    Е аз няма да съм постоянно анонимен. В един момент ще и намекна кой съм.

Град
    On The Wall xDD
    е то и да не си анонимен на моменти е плашещо... представи си едно произволно момиче от класа ти(не тя) ... сега си представи, че това момиче изведнъж ти намира телефона от някъде и ти се обажда точно на Коледа.... не ти казва коя е и ти започваш да се шашкаш.... започва настоятелно да те разпитва как си, какво ще правиш ваканцията и така нататък.... накрая ти казва коя е, ам на теб не ти пука, защото си твърде стресиран от провелия се разговор... няма да е яко, ако стане нещо подобно ;д
    fear4o <--- май bro' xDD

So what we get drunk
    So what we smoke weed
    We’re just having fun
    We don’t care who sees
    So what we go out

Принципно е така, но да кажем че не накрая, ами по-средата, по-към началото кажа кой съм. То иначе не е сигурно дали няма да ми тресне телефона

Град
    On The Wall xDD
    е това си зависи от нея.... и все пак, няма ли да те познае по гласа.. в един клас сте, все сте си говорили за нещо ;д
    fear4o <--- май bro' xDD

So what we get drunk
    So what we smoke weed
    We’re just having fun
    We don’t care who sees
    So what we go out

Добре, имайки предвид всичко написно досега: Със сигурност ще й се обадя. Обаче смятам и преди това да я заведа някъде. Най-разумно и нормално ми се вижда кино. Да ама то сега работата се обърква. В сряда с класа ще ходим на кино. Ако тя отиде работата се проваля. След това остава варианта Коледен бал на училището, където сме поканени. Мога да й предложа да отидем заедно. Ама дали ще се навие? Пък и ще имам на гърба си поне един месец ебавки от страна на класа което не че ме бърка толкова де, ама ако стане един EPIC FAIL ...За най-добрия случай, в който успея и на кино и на бала да я заведа, не ми се мисли, защото е малко вероятно.

Град
    On The Wall xDD
    поддържай си темата и утре, защото ми се спи твърде много, за да дам свестен съвет (или дори да пусна злобничък коментар) .... така като гледам ти вече си си го решил... сега ти трябва само да направиш това, което си решил да правиш ... говоря пълни простотии ;д .... лягай си и ти, че си по-малък и трябва да давам пример ... лека ти нощ : )
    fear4o <--- май bro' xDD

So what we get drunk
    So what we smoke weed
    We’re just having fun
    We don’t care who sees
    So what we go out

Айде лека, пък барем измислим нещо след един сън

Супер фен Аватара на djipsito
    Абе кво ги слушаш. На мен идеята много ми харесва. В училище винаги има хора с които говориш и които са ти уж дружки, пък като има някви празници никой не се сеща да честити. Обади й се, направи тва, което си намислил, вярвам, че ще й хареса. Ще е супер неочаквано и това ще я изненада приятно.
    Цитирай Първоначално написано от antifashionshit
    всеки може да придаде какъвто смисъл желае на живота си, за да направи по-поносимо това, че колкото повече мислиш, толкова по-малко смисъл и посока намираш.

Мега фен Аватара на MaGuSs
    Град
    Варна
    заведи я на кафе. Почерпи я с шейк мейк фреш нещо по-така от към парички :P завържете разговора там
    -Щастието е нещо вътрешно, а не външно, затова то не зависи от онова, което имаме, а от това, което сме.
    -Учи се от вчера, живей за днес, вярвaй в утре!

anonymous708973
    Guest
    Аз бих си казала "Кво пък иска тоя?", ако ми се обади съученик, с който не сме приятели/близки. И като кажеш тва с датите, кво очакваш да ти отговори? "добре"? Направи го и пиши как е минало, да не ти секвам хатъра, че и без това не са много смелите.

Ами то опира най-вече до човека. Ама мисля че би се получило.

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Две години подред на нова година ми звъни така един съученик (пийнал ест. ;д ) ...тая тактика не се получава Даже на мен ми е досадно някво
    Шофирай разумно - стигни жив!

Да ама на мен ми е за първа година пък и аз не пия. Първия път не мисля че ще е досадно.

Добре де чудя се сега. Преди или след ваканцията да я поканя да излезем? Варианта през ваканцията отпада защтото тя отива в Поморие, аз в Разград, а учим във София Евентуално понеже аз ще се върна в София на 5ти, мога да й се обадя, ама ако тя не се е върнала не става. Та преди или след ваканцията? Вие как мислите?

Повече от фен Аватара на antineutral

:)

А защо не й звъннеш ПРЕД самата нея, в присъствието й, и да й пожелаеш приятни празници. Ще й стане забавно, ще е доста по-изненадана, ще разбере кой й звъни, а също и специалното ти отношение, а и можеш да използваш случая като покана за кафе. Само като идея го давам

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си