.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Red face Сако, къде?

Момичета търся си женско, официално сако, черно :Х
    На много места съм виждала момичета и жени с такива строго официални и делови сака и много искам и аз такова, но тъй като не мога да намеря по магазините нищо, предложете вие къде сте виждали такива? В кои магазини или в онлине магазини и сайтове?
    Давайте идейки, спешно ми е. Ако знаете давайте идейки и за сайтове за дрехи.

Благодаря :*

Мега фен Аватара на koshtramba
    От кой град си ? Ако си от София ти препоръчвам "Modena". Българска фирма е, правят и корекции. Има богат избор.
    Пази моториста !!!

Моля те, не карай кола, ако ти е трудно и не забравяй, че огледалата не са аксесоар. Ние сме на пътя и не сме невидими. Благодаря ти.

От Пазарджик съм. И тука има "Модена" и даже днес бях там, но няма нищо впечатляващо и не знам как е за София, но тук при нас цените са ужасно надути. Има дънки за по 70лв, които съм виждала в Мол-а в София за 40лв абсолютно същите дори с един и същи етикет. Все пак Благодаря.

Мега фен Аватара на koshtramba
    Съжалявам, само за това се сетих. Иначе някой неща идват скъпичко, да. Но аз си взех доста сносно бежово сако оттам за 20 лв, така че май е относително.
    Пази моториста !!!

Моля те, не карай кола, ако ти е трудно и не забравяй, че огледалата не са аксесоар. Ние сме на пътя и не сме невидими. Благодаря ти.

Мега фен Аватара на Infinity
    Провери в някои онлайн магазини - аукро, роклите.ком, шопзоун.
    Доста често има страхотни попадения.
    To infinity and beyond.

Голям фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от malkata_princeska13 Виж мнението
    От Пазарджик съм. И тука има "Модена" и даже днес бях там, но няма нищо впечатляващо и не знам как е за София, но тук при нас цените са ужасно надути. Има дънки за по 70лв, които съм виждала в Мол-а в София за 40лв абсолютно същите дори с един и същи етикет. Все пак Благодаря.
    Ем, 70 кинта не са много за дънки!
    По темата: поразрови се повече из магазините и ще откриеш това, което търсиш.
    Queen of the Damned

Супер фен Аватара на millmii
    Град
    Sofia
    ^ които в София са били 40, четеш ли ?!

ПС: Съжалявам за спам-а
    Не можеш да изтриеш човек от мислите си, когато сърцето ти не го пуска ..!!

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    ДиКа са ми много любими, но много бият на официално...иначе спортно-елегантни средностатистически са Кенсол (аз лично им ненавиждам неофициалните модели, но понякога се справят чудесно в тази област...
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си