- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- малко помощ моляя
Здравейте!
Такам вапросът ми е следният,
Имам си приятел от 10 месеца разбираме се прекрасно . Обаче в същото време и като видя бившия си приятел и се изписва една усмивка на лицето ми. Не го виждам много често точно обратното срещам го по някой път като се прибирам от училище в автобуса (както днеска) и не спирам да го гледам. Понякой път се случва да мисля за него по цял ден. И това нещо цялото става след като го санувах преди няколко седмици . Не знам какво да правя. Не знам какво значи това. Моля някой да ми помогне, да ми даде савет, и да ми обясни какво трябва да значи това.
Ако ти самата не знаеш какво изпитваш към бившия си приятел ние ли да ти кажем?
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Нормално е човек, с който си била, да извиква положителни спомени в съзнанието ти.
Не е нормално да мислиш за него по цял ден, когато има друго човече, ангажирало съзнанието ти.
Просто не си го преживяла още. Това не означава, че трябва да скъсаш със сегашния си приятел, нито, че трябва да се опиташ да се събереш с бившия си. Според мен най-добрият вариант е да изчакаш, докато в съзнанието ти се проясни точно какво искаш и към кого изпитваш чувства и към кого - сантиментални спомени.
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
Концентрирай се върху сегашния си приятел.
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
явно сегашният не умее да те заинтригува достатъчно, че да не помисляш за друг.![]()
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)