.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Пак тези килограми...

Такааам... Здравейте. Аз съм Mello(мразя си истинското име, затова ще се задоволите с прякора ). На 13 съм и съм висока 165 сантиметра. Преди тежах 67,5 килограма, носех дрехи размер L. Сестра ми отслабна с 20 килограма и реших, че е време и аз да се взема в ръце, защото като порасна ще ми бъде много трудно. И така отидох при диетоложката, която помогна на сестра ми в началото. С нейната диета станах 62 килограма. После продължих да отслабвам като внимавах какво ям. Сега теглото ми варира от 60,3 до 59,6 и нося размер M. Въпросът е, че искам да съм най-много 53, но вече две-три седмици съм зациклила на едно място... Моля, дайте ми някакъв съвет!
    П.С. Мисля да направя темата нещо като дневник, така че моля не я заключвайте, докато не остлабна колкото искам... Но пък от друга страна има много такива теми, така че както прецените ^^
    Бледа кукла си ти,
    която студено ме гледа с очи.

Голям фен Аватара на r0si
    Град
    :) Пловдив (:
    Какво представляваше диетата ти? Може с нещо да прекаляваш.. Сестра ми сваля килограми от почти година - отначало свали доста за кратък период (3-4 месеца), но след това сваляше с мъка..
    Аз ще бъда единствената, която ще те накара да пълзиш.
    Още нещо преди да започне краят на срещата ни.
    Аз ще бъда единствената, която ще гледа как падаш.

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Нормално е организмът да привиква към даден хранителен режим и в даден момент отслабването да спре. Трябва да промениш нещо. От друга страна на твоята възраст експерименти с храненето не са добра идея, така че е хубаво да потърсиш друг начин да постигнеш целите си.

С физическата активност как си?
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Повече от фен Аватара на Ou7oFmYhEaD
    съжалявам, че ще трябва да го кажа но трябва да намалите още храната за да свалите още, получава се зацикляне защото организма свиква и му трябват още повече ограничения или разчитай на спорт и търпение, което е по-доброто
    Times have changed and times are strange
    Here I come , But I ain't the same

Емии доколкото се сещам всеки ден имаше различен чай, ама аз не ги пих... то може и с вода, макар че не е толкова ефективно. Тоест по 2 литра течности на ден, аз обаче не се наливах толкова Вторник, четвъртък и събота са разтоварващи дни - само на плодове - 2 кг, зависи от сезона. А през останалото време не помня точно какво беше, помня че се яде сутрин, обед и вечер, по едно и също време всеки ден, без мазнини и почти без сол. Също така и без пържено. И така един месец... Сестра ми май свали 8 кг със същата диета(тая попринцип е нейната, аз по нея карах, щото мойта имаше много неща и нищо не свалях, само се тъпчех като прасе... даже в на сестра ми диетата не изяждах всичко, защото ми идваше много), ама тя пиеше и чайовете.
    Бледа кукла си ти,

Еми... от миналия понеделник ходя на хип-хоп с едни съученички, макар че засега само един път съм отишла, втория бях извън България, днеска пък моичките времето ги уплаши То е три дена в седмицата, сутрин в 11 и следобед в 16. Ваканцията мислим да ходим и трите дена, сутрин и следобед, а след ваканцията минаваме първа смяна и ще ходим само следобед. Иначе ходя на много уроци(пиано, китара, рисуване...), така че извън разкарването в у-ще ходя около 30 мин пеша на бърз ход и изкачвам стълбите до нас по няколко пъти на ден(живеем на 5 етаж, асансьор нямаме). Това е, с което разполагам, и да искам, нямам време за повече
    Бледа кукла си ти,

имаш голяма физическа дейност и това е добре Може би просто избягвай някой храни,газирано,тестени неща и мисля,че ще видиш ефект!

хей ами на мен ще помогнете ли? отслабнах 10кг от миналата година и сега най-после имам тялото което искам...тежа 51 или 52 кг зависи от деня. Знам че ви се струва много но аз съм с по-тежки кокали и искам да стана 48 или 49 и да си се кефа че не съм от 50 на горе ... как да ги сваля тези 3 кг за около 20 дена?

защото сега като вече не съм дебела и е по трудно да се сваля....трябва да не ям нищо, защото и без това не ям много и майка ми се ми се кара

BloodyDreamer поздравления имаш от мен за сигнатурата. ^^
    Мисля, че щом си започнала да се храниш правилно от тук нататък зависи само и единствено от спорт. Като нещо не много натоварващо и подходящо за зимата ще ти препоръчам плуване, стига да имате закрит басейн в града.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си