- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Плачат ли мъжете?
Винаги съм си задавала този въпрос, на който почти всеки би отговорил различно. На скоро приятелят ми, който отричаше, че плаче, пророни няколко сълзи точно когато ми обясняваше колко ме обича и колко съм му липсвала. Разделени сме, смисъл такъв поддържаме "любов от разстояние". Та интересно ми е, защо плачат мъжете и за какво. Ако някой може да сподели нещо дори и за моя случай, защото малко не си го обяснявам. Повече мъжки мнения по-добре.![]()
на филмии много ....... Ама извън тях ми е трудно и по някой път ми се събира в повече и го изкарвам във викане блъскане .. такива работи ..
Ако някой ме ядоса страшно много си го изкарвам на рев и разруха![]()
Живей за днес, защото вчера няма да се върне, а утре може и да не дойде.
Разбира се, човешко е на първо мястоПримери има предостатъчно, при това хубави. Мъжът се познава не по сълзите, а по това за какво ги пролива
![]()
Плачат, но не всички.
По мой наблюдения мъжете почнаха да плачат повече от жените.. или е вярно или аз съм виждал само такива.
Плачат, но много много рядко. Трябва да е много силно това чувство та да ги разплаче. Аз лично на сила не мога да се разплача. Но може да има мъже които могат.
Дори да не са го правили преди, скоро ще ревнат от толкова теми с абсолютно същото заглавие.
И спря да се върти за миг земята..
Не, те са роботи и не плачат.
Случва се, нормално е. Веднъж е ставало, беше ми доста странно в първия момент, но ситуацията беше трогваща.
Нещо спрях да вярвам на мъжките сълзи след няколко "изиграни" инцидента ..
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Има такава тема!!
Rock n Roll!!!!!!!!!
на бас, че не можеш да ми дадеш една СМИСЛЕНА причина да не го правят. те СА хора, на всеки понякога просто отвътре му избива по някакъв начин. много зависи и колко емоционален е човек.
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
Точно.... Не знам защо някои продължават да си мислят, че мъжете не страдат/плачат. Нали са човешки същества, 'начи...сама си отговори на въпроса![]()
Съгласна съм, аз също мисля, че мъжете плачат, просто исках да ви питам за конкретния пример според вас как е. Благодаря за мненията, ако някой може да отговори на въпроса, дали неговите сълзи биха били измамни,т.е за да прикрият нещо или сама влизам в тези филми![]()
Плачат,разбира се,да не са камъни.Когато се разчувстват и те плачат.
Believe in yourself.
Изгледай някой клип с Тити Папазов.
Първоначално написано от antifashionshit
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."
Плачат.Виждала съм момче да плаче и беше толкова милооооооооооооооо (h)
Шофирай разумно - стигни жив!
Ем нормално е да плачат според мен, и аз съм плакал. Плачът е нормално действие.
Иб*х ма'аму жените станаха повече мъже от самите мъже. РевлЮвци
Да съм казал нещо против та отскачаш?
Всеки път докато обяснява на някое момиче колко го харесва и обича да му реве на главата , нали. Ако е мъж ще си позволи да плаче за нещо много сериозно (загуба в семейството например) и то би плакал така че да не го видят, а дори и да го видят поне ще се знае защо е така... Но при всяко "любовно" обяснение да плаче за някаква си пикла, която рядко да видиш нормална и на място.. то момичетата рядко плачат докато се обясняват пък.. повече сме склонни да страдаме вътрешно и да го прикриваме."Когато плачеш ти минава" напротив.. само те болят очите и главата.
И аз съм плакал, но само един път и то за наистина тежка и лична причина.
Плачат , разбира се. Хора са , имат чувства. Що за въпрос ?
Вярно е , че плачат много рядко, но се случва.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Плачат. Имам един приятел, който е от друг град и разстоянието е голяма пречка. Виждаме се рядко. Всеки път, когато се разделяме аз плача, той също плаче. Нормално е, даже е много мила гледка.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5