- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Плачат ли мъжете?
По-голямата част от мъжете плачат,но не си признават,защото мислят ,че е проява на слабост.Много грешат с този техен начин на мислене...Няма нищо срамно и лошо в това ,стига да не се прекалява и да не плаче за всяко нещо![]()
Уморих се да издирвам оправдания!
Претръпнах от обичане и от копнеж.
Спи ми се-дълго и без сънища.
Спи ми се! А пия кафе...
Като зарбих сърцето на едно момче , ми казаха че е ревал като малко бебе
Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Плачат,заради това,което и ние.С тази разлика,че сълзи при тях по-рядко се ронят.Заради по-силният ими характер или защото крият по-лесно чувствата си,не знам.
Лично според мен мъжете също плачат, но много по-рядко и не пред хора. Един мъж няма да се разплаче за нещо маловажно (говоря за мъжете, които ме заобикалят). Според мен мъжа трябва да е мъж, лично аз не възприемам мъже които плачат за какво ли не.
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
Плачем,да.Не сме такива безчувствени копелета,за каквито ни мислите.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
една велика тема
Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!
Плачат. Всеки човек плаче независимо мъж ли е жена ли е. Това, че мъжете не го показват, дори и на половинките си е друга тема.
Чак да плача,не,но сълзи пускам от време на време,последният път беше като прочетох тва за прасето в дискотеката...но то по-скоро от съжаление...
Усмихни се на някой непознат. Това може да се окаже единствената му радост за деня.
Разбира се, човешко е, макар и в днешно време някои да преувеличават с всичкото това хленчене и страдание.
Лично на мен не ми понасят такива гледки. Ако видя мъж да плаче, нищо чудно и аз да се натъжя колкото него. Естествено, тук говорим за истински мъже. Ако някой съвременен плейбой тръгна да ми реве, заради мен, по - скоро бих му се изсмяла в лицето, мислейки си, че просто се ебава.
Едни и същи коментари... банално е :ДД А мъж да плаче докато се обяснява на някое момиче е толкова смешно :хх За какво ми е такъв лигльо....
Die nameless, mothafucka`
Fuck it.
"One good thing about music, when it hits u, u feel no pain." B. Marley
Толкова ми се реве от глупости вече, че не знам как не съм наводнил стаята![]()
За какво ли ? Ами аз се сещам за една сериозна причина вас жените !
НЕ НА СЕКСА В РАННА ВЪЗРАСТ!!!!!!!!
ИЗЖИВЕЙ ДЕТСТВОТО СИ ПО НОРМАЛЕН НАЧИН!
{ако смяташ, че не е нормално децата да правят секс, сложи това на профила си}
▂ ▃ ▉ ▆ ▂ ▅ ▉ ▆ ▃ ▇ ▉ ▆ ▅ ▉ ▃ ▂