- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Подарък за Коледа!
Здравейте! Имам нужда от голяма помощ!!! Имам си приятел .. да кажем .. 4месеца. Искам да ми помогнете да избера подарък за него .. защото ми е адски трудно! Не искам да му подарявам дреха, защото той си има дрехи. Не е маняк на тема футбол, фитнес и каква химия да взимам, за да стана здрав! |-( Той е нормално момче, но все пак ми е трудно да му избера подарък.
Мислех си да гравирам на една плочка моето и неговото име и да я сложа в кутия, в която да има 101 причини поради, които те обичам .. но не знам дали това е добра идея за подарък.
Всички ме съветват да му подаря наша снимка в рамка, на възглавничка, на чаша и т.н. , НО не! Не искам да му подарявам снимки на различни източници - не ми харесва! Ако имате някаква друга идея или предложение за нещо подходящо, моля ви - споделете го, защото наистина имам нужда от помощ, въпреки че го познавам добре ми е трудно да му избера подарък, а искам да е нещо хубаво.![]()
Благодаря ви предварително! :*
тези романтични идеи за 101 пожелания и тн. никак не ми харесват, аз бих подарила:
часовник
портмоне
колан
шапка, шал
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
^Mмм.. според мен това е обикновено.Ако искаш нещо по-романтично-да!Това със 101 причини много ми допада!! ^^![]()
домашен любимец ?? (мишленце,рибки,зайче,хамст ер,костернурка) Ако обича животни,няма как да не се зарадва)
Другия вариант е парфюм, ако пуши интересна заплака +пепелник(виждала съм много красиви и интересни) или нещоо друго..
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И аплодират ме, по име викат ме.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...
cant tell my nothing now
baby i know how to fly
nothing hold me down
im going tuch the sky
![]()
![]()
dydzzz <3
http://www.teenproblem.net/f/viewtop...530&highlight=
аз пък бих казала нещо вземи сърце огромно (може на него да пише I love you) и това със 101 причини, че те обичам е идеално + в една хубава кутия е идеално според мен
Живота е рисуване без гума за триене... : )
Мислех на една сребърна малка плочка да гравирам моето и неговото име .. ама да не е плочка, която се закача някъде .. просто малък сребърен правоъгълник - гравиран. И да не е кутия със 101 причини, защото просто не знам как ще ги мисля, а да е малко меченце, което да държи пликчето вътре с плочката. Това е последното, което измислих .. А да ми кажете г/д колко струва гравирането върху сребро?
Това са глупости, съжалявам, няма мъж, които да се зарадва на тази идея, колкото и да те обича...тези неща завъртат главите на лигавите момиченца...сети се от какво се интересува наистина, вместо да се опитваш да го обсебваш...
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Според мен не сте заедно от толкова дълго време, че да правиш това с плочката и гравираните имена. Иначе аз съм правила нещо подобно, само че на ключодържател - сърце, което се разделя, на едната половина пише моето име, на другата неговото, половината с неговото име е в мен, а с моето име у него. Много му хареса, но това беше подарък за годишнина (3г.). И мен не ме бива в мисленето да подаръци, вече какво ли не съм подарявала, но те съветвам това с плочката да не го правиш... на по-късен етап може... мое мнение.
cant tell my nothing now
baby i know how to fly
nothing hold me down
im going tuch the sky
![]()
![]()
dydzzz <3
http://www.teenproblem.net/f/viewtop...530&highlight=
^да, ако бяхме знае ли поне какво обича и какво не щяхме да ти предложим и др. идеи : )
момчетата се радват на по-семпли и нетолкова романтични неща : )
нещо свързано с любимият му отбор
примерно един приятел искаше гащи на байерн мюнхен...странно ама :Д
книга? неромантична, просто хубава която искаш той да прочете примерно
парфюм?
бижу?
ти му знаеш вкусовете, от толкова изброени неща харесай нещо и му го купи : )
Абсолютно съм против подаряването на подаръци, свързани с вас двамата, за личен празник. За годишнина - да, за Свети Валентин/Трифон Зарезан - да, за рожден/имен ден, Коледа, Нова Година, завършване, дипломиране - не.
охх, и с моя приятел сме от г/д 4 месеца и аз не знам какво да му взема... но се насочих към шал и портмоне... Попринцип той е любител на johnny walker, ще е глупаво ли да му подаря и ключодържател с картинка на johnny?
Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
Абсолютно съм против подаряването на подаръци, свързани с вас двамата, за личен празник. За годишнина - да, за Свети Валентин/Трифон Зарезан - да, за рожден/имен ден, Коледа, Нова Година, завършване, дипломиране - не.
Напълно съгласна. И аз също мисля че за 4 месеца е рано за това с плочката. Лично мнение!
съгласна съм и аз!
еmmastone да добре си го измислила
Добре де,как очакваш да ти предложим нещо като не казваш дори на колко години е,нито с какви пари разполагаш или какво харесва
Все пак има разлика между подаръка за някой на 20+ и някой 16 годишен.
Също така има разлика в подаръците за по-изискани и елегантни момчета и тези за по-спортни натури ...
Аз,например,вчера купих бутилка вино в готина кутия,в която има и принадлежности като тирбушон,тапа и т.н.,а на гърлото на бутилката закачих една малка плочка с пожелание,подходящо за момчето,за което е предназначен подаръка.Ако трябва да съм честна подобен подарък не правя за първи път.Доста често по Коледа подарявам това и определено се харесва от всички,но нека не забравяме,че подобни подаръци съм правила все на хора над 22-23 годишна възраст.
Шапка,шал и готин парфюм също може.
А що се отнася до това със 100-те причини,заради които го обичаш - вие сте заедно от едва 4 месеца и това е крайно неподходящоТова с плочката също,според мен.
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Абсолютно. Когато за толкова лично нещо като причини да те обичам се сещат двеста абсолютно непознати човека във форум, то е дооооста изтъркано и не от сърце. Не му го подарявай, ако не е от сърце и ако го правиш само защото е романтично. Ако тези причини са изсмукани от пръстите, момчето ще го усети. Просто излез по улицата, влизай и разглеждай по магазините и няма как да не ти дойде някоя добра идея ^ ^
Sometimes I feel
Like I don't have a partner
Sometimes I feel
Like my only friend
Is the city I live in
The city of angels
Lonely as I am
Together we cry ..
Само аз ли съм почитателка на практичните подаръци? На моят до сега винаги съм му взимала неща, от които има нужда, които е харесал/споменал, че харесва и т.н. А и не познавам момче, което да се радва на сувенири, плюшени играчки и подобни лигавщини.
Това твоето момче няма ли някакви интереси? Хоби? Да се е оплакал от липса на нещо? Да е недоволен от някаква своя вещ и да желае нова? Ако наистина го познаваш добре ще знаеш от какво има нужда в този момент и какво би му доставило удоволствие.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote