- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Коледни подаръци
Гаджето ми иска прекалено скъп подарък за Коледа, който вече си е харесал.
1. Как да му обясня, че нямам възможността за този подарък ? Малко ме е срам, защото винаги ми е правел скъпи и хубави подаръци, а напоследък доста разорих нашите и ми е малко неудобно.. А нали се сещате, че със стипендията от 20 лв не мога да му взема и половината подаръкМного ми е гадно, не искам да го разочаровам
![]()
2. Какво ще подарите на половинките си и до каква сума?
Какво си е харесал и колко струва?
Той ли ти каза какъв подарък иска или ти по свое желание го попита ??
Е, попитах го колкото да ме насочи, защото винаги се затруднявам с избора и предпочитамд ами каже нещо контретно..
А какво толкова иска , ако не е тайна ?
Просто сядаш и му казваш самата истината. Няма да ти се разсърди , при условие , че не сте заедно - само , защото си купувате скъпи подаръци и разни глупости.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
аз съм на принципа или нещо наистина хубаво, или нищо, и харесвам и към мен да се подхожда така. но щом наистина нямаш възможност и не можеш да поискаш и от вашите, не виждам друго решение, освен да му кажеш. едва ли ходи с теб, за да получи точно тоя коледен подарък. :д
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
мисля, че нещо от сърце ще трогне всеки човек .. не е нужно да му взимаш точно този подарък, ако поговориш с него би трябвало да разбере положението ти..
Здравейте на всички .. имам малко проблемчее.. тъй като приятеля ми има рожден ден на Коледа ии незнам какво да му подаря.. дадоха ми няколко идеи , но мисля че няма да мога да ги осъществяя затоваа HELP MEE !!! Много ще съм ви благодарна![]()
И си се сетила днес?
След като нямаш възможност му го кажи .. не вярвам за такова нещо да стане проблем ..
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Отново: Сетила си се днес, че идва Коледа и имаш приятел ли?
sexinka, подари му незабравим секс (някоя палава изненада а у, ти си знаеш кво му се иска). Предимства - определено ще го помни доста дълго, ще ти излезе безплатно, на теб също ще ти е хубаво. Като гледам ника ти, няма да ти е особено сложно за изпълнение.![]()
Welcome to the Jungle...