.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 45

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от Shturrrche88 Виж мнението
    В тоя ред на мисли, и по-конкретно това, което написа Мерилин, аз пък не разбирам родителите, които умишлено избягват темите за секс при разговор с децата си. Тези хора, не се ли замислят, че тяхното дете ще порасне, и така или иначе ще води полов живот. Не е ли по-добре да му обясниш всичко, да знае и какви рискове и отговорности носи секса, а не да си блъска главата само. Защото не са много тийновете, които решават първо да се образоват сексуално, а после да прилагат теорията в практика?
    Извинявам се за спама.
    Щурче, аз съм съгласна с теб, много по-лесно щеше да е ако мама и тати си бяха говорили с мен, когато е трябвало, защото наистина имах нужда... но те бяха заети да се занимават с това, че имам 4ки по математика...
    Но какво да се прави, това го виждаме ние, които сме на по 18 примерно, а тези които са на по 50 не... тъжна история като цяло. Извинявам се за оф-топика.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

До кога ще слушаш баща си? За него ти никога няма да си готова защото ревнува за момиченцето си :P няхняхнях

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си