- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Най-тъпото,честно...
Мислиш че си уникален и никой не гледа от другата гледна точка. Аз вече го написах. Един баща винаги ревнува малкото си момиченце. Представи си че имаш дъщеря. Какво би направил ти. Би я пазил възможно най дълго от момчетата. А я си представи сега че имаш син. Ще му даваш ли такива съвети като този. Стой сине до 23-24 години девствен че да не заченеш някоя преди образованието си! Или ти смяташ че мъжете са по умни от жените и затова на тях не им трябват такива съвети.
Е тука повтори постовете на всички останали само дето добави да си гледа образованието. Че кой е забранил да си го гледа. Тя ако не е достатъчно силен характер там в студентския живот ще има много нови неща с които ще я съблазняват, като секс,пиене,наркотици, дискотеки. Естествено че в тези моменти трябва да е предпазлива. Тя ако на 18 години не знае как да се пази, аз със моите съвети не мога да и помогна!
Така понеже в последния цитат не виждам смисъл няма и да го обсъждам. Ще ти кажа аз какво мисля. Мисля че човек не гради характер когато бяга от проблемите и отговорностите. Ако искаш един ден да имаш семейство научи се да не бягаш от важните проблеми и отговорности и да знаеш кога да поемаш и кога да не поемаш рискове. Време е да спреш да ходиш по стъпките на другите, а да започнеш пътеката на своя живот.