Цитирай Първоначално написано от Hukuu Виж мнението
Не че аз не съм същия просто разсъждавам малко по-различно...
Мислиш че си уникален и никой не гледа от другата гледна точка. Аз вече го написах. Един баща винаги ревнува малкото си момиченце. Представи си че имаш дъщеря. Какво би направил ти. Би я пазил възможно най дълго от момчетата. А я си представи сега че имаш син. Ще му даваш ли такива съвети като този. Стой сине до 23-24 години девствен че да не заченеш някоя преди образованието си! Или ти смяташ че мъжете са по умни от жените и затова на тях не им трябват такива съвети.
Никой не ти е казал не го прави, правете си кефа ама си гледай образованието на 1во место, слагаш си му капута и като имаш предвид, че сигурността е 98% си се чукайте всеки ден.
Е тука повтори постовете на всички останали само дето добави да си гледа образованието. Че кой е забранил да си го гледа. Тя ако не е достатъчно силен характер там в студентския живот ще има много нови неща с които ще я съблазняват, като секс,пиене,наркотици, дискотеки. Естествено че в тези моменти трябва да е предпазлива. Тя ако на 18 години не знае как да се пази, аз със моите съвети не мога да и помогна!
Надявам се успях да ти помогна малко повече от коментарите преди мен, но ако все още не си разбрала какво всъщност исках да ти кажа... просто точно и ясно с 2 думи: Ако не можеш да понесеш отговорност от последствията, не се наемай да го правиш.
Така понеже в последния цитат не виждам смисъл няма и да го обсъждам. Ще ти кажа аз какво мисля. Мисля че човек не гради характер когато бяга от проблемите и отговорностите. Ако искаш един ден да имаш семейство научи се да не бягаш от важните проблеми и отговорности и да знаеш кога да поемаш и кога да не поемаш рискове. Време е да спреш да ходиш по стъпките на другите, а да започнеш пътеката на своя живот.