.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13
    Мега фен

Red face Коледни желаня!

Я си кажете бързо какво си пожелавате за Коледа и за Нова година- и материални, и нематериални неща. И бъдете искрени, всичко си напишете, току- виж дядо Коледа ми прочел темата и решил да ви сбъдне желанията (само ако сте слушали, разбира се). :Д

п.с. ако раздела не е най- подходящ, нека се премести темата, но да не се трие, интересно ми е какви отговори ще получа!
    Последно редактирано от sladur4etyYy : 12-20-2011 на 22:21
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Мега фен Аватара на Hilary_
    За съжаление тази година не бях от добрите и ще се наложи сама да си купувам подаръците .. ;д
    .. но пък от друга страна - какво по - хубаво от това да си го купя сама? И без това само аз знам най - добре какво искам! ;д

Нематериалните неща са ясни - всеки човек ги иска и си ги пожелава с всяка изминала година.

Само ЩАСТИЕ и нищо друго... ее на нова мп3 няма да откажа :Д
    Те рядко, постигаха съгласие, всъщност НИКОГА! Караха се постоянно, но въпреки различията им, тях ги свързваше нещо много важно - УМИРАХА ЕДИН ЗА ДРУГ <3 ||

ами ако говорим за материално, винаги ми дават пари и според мен това е най-добрия вариант защото ще си купя каквото ми харесва, а няма да пълня гардероба си с боклуци които никога няма да сложа
    cant tell my nothing now
    baby i know how to fly

nothing hold me down
    im going tuch the sky

dydzzz <3

http://www.teenproblem.net/f/viewtop...530&highlight=

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    Материалните неща ще си ги купя сама след Коледа,нищо не искам. Но много държа АЗ да си ги купя, а не да ги искам за Коледа или да ми дават парите за тях. Просто предпочитам така, не обичам да искам подаръци. Пък и не е много редно според мен. Майка ми и баща ми ще ме изненадат с нещо, както всяка година-вероятно ще е парфюм,то просто друго не могат да ми измислят явно. Бабите и дядовците ми ми дават пари,с които аз излизам на шопинг,после им давам нещата и те ми ги дават на Коледа Много държат да ми подарят подарък,а не пари. Малко скучно, но никой няма желание да ме изненадва вече(от семейството,де-баби и дядовци,родители. Мислят, че вече съм прекалено голяма за такива работи. Вече от приятели и тн са ми изненада подаръците, както и моите за тях.)
    Нематериалните...тук искам супер много неща, но мисля, че всички ги искат. Любов, щастие, здраве, много яка 2012 и други лични желания.
    Последно редактирано от PullMeCloser : 12-21-2011 на 09:01
    Everything changes, but beauty remains ...

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Нищо не съм си пожелава, нито материално, нито нематериално.

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    Тази година (като за първи път ) не искам нищо материално.Имам си всичко от което се нуждая,естествено винаги може и повече,но защо ми е? Искам просто истинска,искрена и споделена любов (по възможност с момчето което харесвам ),имам нужда да обичам и да ме обичат.Това би ме направило истински щастлива,а всичко друго може да си дойде с времето или да се боря здраво за него.

П.С. Пожелавам на всички ни да се сбъднат желанията

anonymous708973
    Guest
    Хохо
    Тая година ще се взима преса за коса, но тя е за повсеместно ползване :д Ще си сменям тарифния план за телефона... Нашите ми били купили нещо, ще е изненада и отделно ще получа пари, защото подаръкът на сестра ми бил по-скъп. Някви ей такива. Та, явно ще си имам нови дрехи :д

Нематериално... Хъм.
    Пожелавам си воля тая година, за да си седна на гъза и да опаткам CAE-то през юни и DSD-то декември.
    Пожелавам си същия невероятен късмет, който е с мен толкова години подред.
    Пожелавам си безоблачни отношения с нашите - малко вероятно, но аз съм оптимист :д
    Пожелавам си личностно израстване.
    И последно по ред, но не и по важност - пожелавам си любов, една наистина силна, страстна, дива любов с човека до себе си.

Мега фен Аватара на koshtramba
    Пожелавам си zx10r 2011, и безаварийно каране, друго не ми трябва.
    Пази моториста !!!

Моля те, не карай кола, ако ти е трудно и не забравяй, че огледалата не са аксесоар. Ние сме на пътя и не сме невидими. Благодаря ти.

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    нематериални неща-каквото всеки иска..повече щастие, ново гадже :Д , късмет и разбира се здраве..също да си седна на четирибуквието и да почна да уча по история; по-хубави оценки и да си осъществя пътуването..
    материално-не исках нищо конкретно; купих си лосион, хубава пудра, пуловер, боди, боти..мислех и чанта, но ще видим.. : ) а от тати2 ще имам парфюм, но сигурно ще е за нова година..
    мама каза че има и изненада, ама да видим каква ще е
    от тати чакам телефон, ама дали ще го получа е отделен въпрос..
    а искам и да събера пари за шофьорския курс, ама това засега ми е само мечта, така че..
    и да стана по-бързичко на 18
    и повечко парички тая година
    и лятото да взема изпита; надали ще запиша тук, но все пак ще е хубаво да знам че имам подсигурен вариант : ))
    и те така : ))
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Супер фен Аватара на brutaLxxbunny
    Хммм...
    Пожелавам си здраве и щастие на семейството и приятелите ми.
    Пожелавам си пари,защото те са средство,а не цел :P
    Пожелавам си да ми пука все по-малко и да се радвам на малките неща все повече.
    Пожелавам си жестоко лято!
    Пожелавам си да завърша подобаващо.
    И си пожелавам аз и всички около мен да са щастливи,а на враговете ми .. karma's a bitch
    Бях хиляди пъти Жулиета.
    Само че накрая не умирах.
    Милост ли?Проклятие е,Боже,
    че след любовта оставаш жива

Голям фен Аватара на blondeVIP
    Град
    NYC
    Ох материално искам просто нов телефон... всяка година сменям по един, но в крайна сметка за мен телефон не е купуван от 5 години Та така.... не искам нищо друго, дори сама ще събирам половината пари за него (никога не съм обичала да съм в тежест и да искам някакви скъпи подаръци) Иначее дори да го получа ще е след празниците А нематериалното.. ЗДРАВЕ, щастие, късмет и много ЛЮБОВ си пожелавам през идващата година !
    And so I put this on my life
    Nobody or nothing will ever come between us

You know i'd do anything for you.. but you won't do the same !!!

Супер фен Аватара на sladkalady
    Не искам нищо материално.Пожелавам си близките ми и аз да сме здрави и щастливи...2011г е най -успешната ми досега и затова си пожелавам 2012г да е още по -успешна,пожелавам си повече приятни емоции,повече увереност и борбеност
    Уморих се да издирвам оправдания!
    Претръпнах от обичане и от копнеж.
    Спи ми се-дълго и без сънища.
    Спи ми се! А пия кафе...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си