- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- За твори си устата миличко,просто го направи....
Съветът да говорим съвсем открито за сексуалните си желания и еротични фантазии е нещо,което е известно на всички жени.Да ноо фантазията и релаността са два противоположни полюса.Фантазиите идват от вълшебната зона на хаотичните мисли,а чувствата са свързани с орагматичната реалност.Дали грешим когато споделяме всичко това,което обичаме и искаме да направим с дадения човек,не е ли под-обре сами да откриваме даденото място как най-добре да доставим на партньора удоволствие???
Животът ме накара с всичко да се справям,
но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....![]()
![]()
Абсолютно! А и ако не споделиш с половинката си, с кого да споделиш?Първоначално написано от miminko
И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!
Изчерпателно!Първоначално написано от Shturrrche88
По-добре дръжте устата си затворена и оставете хората да ви смятат за глупави, отколкото да я отворите и да разсеете всички съмнения…
Тъпо е да мълчиш и да си играеш на магии.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Първоначално написано от miminko
Хората не четат мисли.Ако не си кажеш какво ти харесва наистина и какво те възбужда, той/тя няма как да се сети.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Не мисля че споделянето на фантазиите е грешка. Даже напротив, когато става дума за сериозна връзка. Именно за това са фантазии - защото не можеш да ги осъществиш сам/а, и ако наистина си сигурна в човека до теб няма да има проблем да я споделиш и след това да я реализирате.
Да н0 това не кара ли партньора/партньорката п0стояно да се стремят към това,да му се превърне във фикс идея,а не да се наслаждава на самия миг,вместо постоянно да се пита :"Дали сега добре го направих?"; "А дали й/му хареса?!
Животът ме накара с всичко да се справям,
но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....![]()
![]()
Е, то обикновено не са някакви супер сложни неща.А и води до самоусъвършенстване.
На мен ми харесва да знам, че съм му доставила максимално удоволствие. Например, с дълбокото гърло се учих известно време и наистина в началото ми беше малко тъпо, докато не се справях идеално, но после като започна да се получава редовно си умрях от кеф.
![]()
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Радослав![]()
Споделих му,че ми е интересно с момиче да пробвам,а той,че иска да опита аналаен,но никой от двамата не го докарва на сериозно,а остава само със споделянето.
Първоначално написано от SisiStrange
Добре, не мислите ли, че някои неща трябва да си останат лично за вас, а не да ги знае цял форум ? Не, че нещо, ама... аз не бих тръгнала да разправям ако съм във вашата ситуация.. Все едно в компания да почна да обеснявам кво му правя и как му харесва... Лично е, бахти..
Не те нападам, просто се чудя и не го разбирам![]()
Тук има достатъчна анонимност.Първоначално написано от robles
![]()
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Радослав![]()
Не е все едно... С компанията споделяш на хора, които те познават и винаги могат да те бъзикат, а в мрежата няма как като го напишеш да разберат кой точно си ти извън нета... Не мисля, че точно тук трябва да се срамуваш да споделяш каквото и да е, утре да няма да те срещне на улицата и да направи външния коментар "А, ето я тази/този с ..." (нещата от темата за които си писал/а).. Съжалявам за офтопик-коментара.Добре, не мислите ли, че някои неща трябва да си останат лично за вас, а не да ги знае цял форум ? Не, че нещо, ама... аз не бих тръгнала да разправям ако съм във вашата ситуация.. Все едно в компания да почна да обеснявам кво му правя и как му харесва... Лично е, бахти..
Не те нападам, просто се чудя и не го разбирам![]()
FACEBOOK - Най-добрия начин FACE да не види BOOK дълго време :> ;dd
Донякъде, да. Ама форума в един момент става като една голяма виртуална компания, в която всеки по-активен потребител се знае. Тук всички знаят, че са двойка със Шадоу. Пренеси ситуацията в реална обстановка. Същото е. Тук също могат да те ебават, ама не става въпрос за ебавки, щото тва са нормални неща. Въпроса е, че са лични и че са неща, които би трябвало да си знаят само те двамата.Първоначално написано от bReAk3R
Първоначално написано от antifashionshit
Всеки може да си коментира, каквото пожелае по темата. Аз не виждам защо държите сметка кой какво пише, стига да не е оффтопик. Нарича се свобода на словото. Ако това същото го беше написал някой потребител с два поста във форума, надали щяхте да го обърнете на въпрос.
Продължете по темата.
Зависи от случея, от скоро си нямам "телевизор" и се "разхождам из кината", та не ми пука особенно какво правя и какви фантазии осъществявам. Друг е въпроса,че рядко ми остава време да си фантазирам, но смятам, че ако си с постоянен приятел трябва да споделяш това което ти е в главата.
+1Първоначално написано от miminko
Начи, заедно сме, правим секс, но мен ще ме е срам да му разкажа какво искам? Къде е логиката тук?
Аз възнамерявам списък да си правя.![]()
Ти пък и търсиш логика...хахахахаПървоначално написано от PinkPan7her
И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!
Именно. Не мисля, че когато имаш връзка с някой ( дори и само сексуална) трябва да има притеснения относно споделянето кой какво иска в леглото. Макар, че ти в другата тема, каза, че не било толкова лесно да му кажеш, че примерно 5 мин секс не са ти достатъчни. Горе-долу е същото. Стига да знаеш как да го кажеш на партньора си.Първоначално написано от PinkPan7her
Казваме си кой какво иска и си го изпълняваме.
Мен ужасно ме възбужда като ме лиже ,a с обецата си на езика ме побърква.![]()
Някой май има декемврийския брой на Joy ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
в тая тема само не схванах дали се коментира споделянето на сексуалните фантазии или какво е казала SisiStrange![]()
ТИ СИ ЛЮБОВТА
ТИ СИ ГОРДОСТТА
В НАШИТЕ СЪРЦА
! ЛЕВСКИ СОФИЯ !
Обожавам да му разказвам фантазиите си,както и той на мен своите.А и след това ни е готино да си осъществяваме.