.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 30
    Супер фен Аватара на gabsit000

За твори си устата миличко,просто го направи....

Съветът да говорим съвсем открито за сексуалните си желания и еротични фантазии е нещо,което е известно на всички жени.Да ноо фантазията и релаността са два противоположни полюса.Фантазиите идват от вълшебната зона на хаотичните мисли,а чувствата са свързани с орагматичната реалност.Дали грешим когато споделяме всичко това,което обичаме и искаме да направим с дадения човек,не е ли под-обре сами да откриваме даденото място как най-добре да доставим на партньора удоволствие???

Животът ме накара с всичко да се справям,
    но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....

Супер фен Аватара на Shturrrche88
    Град
    Давай надолу по Рожен, плетох рими, вдигах вежда, май е време вече да си ходя във Надежда...
    Цитирай Първоначално написано от miminko
    Щом имам достатъчно доверие на някого, за да си легна с него, би трябвало да му вярвам достатъчно, за да споделя фантазиите си. Не виждам нищо нередно, срамно или грешно в това.
    Абсолютно! А и ако не споделиш с половинката си, с кого да споделиш?

И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!

Фен Аватара на GrandProtector
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от Shturrrche88
    Щом имам достатъчно доверие на някого, за да си легна с него, би трябвало да му вярвам достатъчно, за да споделя фантазиите си. Не виждам нищо нередно, срамно или грешно в това.
    Абсолютно! А и ако не споделиш с половинката си, с кого да споделиш?
    Изчерпателно!
    По-добре дръжте устата си затворена и оставете хората да ви смятат за глупави, отколкото да я отворите и да разсеете всички съмнения…

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Тъпо е да мълчиш и да си играеш на магии.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Повече от фен

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Хората не четат мисли. Ако не си кажеш какво ти харесва наистина и какво те възбужда, той/тя няма как да се сети.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Не мисля че споделянето на фантазиите е грешка. Даже напротив, когато става дума за сериозна връзка. Именно за това са фантазии - защото не можеш да ги осъществиш сам/а, и ако наистина си сигурна в човека до теб няма да има проблем да я споделиш и след това да я реализирате.

Супер фен Аватара на gabsit000
    Да н0 това не кара ли партньора/партньорката п0стояно да се стремят към това,да му се превърне във фикс идея,а не да се наслаждава на самия миг,вместо постоянно да се пита :"Дали сега добре го направих?"; "А дали й/му хареса?!

Животът ме накара с всичко да се справям,
    но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....

Град
    София
    Е, то обикновено не са някакви супер сложни неща. А и води до самоусъвършенстване. На мен ми харесва да знам, че съм му доставила максимално удоволствие. Например, с дълбокото гърло се учих известно време и наистина в началото ми беше малко тъпо, докато не се справях идеално, но после като започна да се получава редовно си умрях от кеф.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Радослав

Супер фен Аватара на Shia
    Споделих му,че ми е интересно с момиче да пробвам,а той,че иска да опита аналаен,но никой от двамата не го докарва на сериозно,а остава само със споделянето.

Цитирай Първоначално написано от SisiStrange
    Е, то обикновено не са някакви супер сложни неща. А и води до самоусъвършенстване. На мен ми харесва да знам, че съм му доставила максимално удоволствие. Например, с дълбокото гърло се учих известно време и наистина в началото ми беше малко тъпо, докато не се справях идеално, но после като започна да се получава редовно си умрях от кеф.

Добре, не мислите ли, че някои неща трябва да си останат лично за вас, а не да ги знае цял форум ? Не, че нещо, ама... аз не бих тръгнала да разправям ако съм във вашата ситуация.. Все едно в компания да почна да обеснявам кво му правя и как му харесва... Лично е, бахти..
    Не те нападам, просто се чудя и не го разбирам

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от robles
    Цитирай Първоначално написано от SisiStrange

Добре, не мислите ли, че някои неща трябва да си останат лично за вас, а не да ги знае цял форум ? Не, че нещо, ама... аз не бих тръгнала да разправям ако съм във вашата ситуация.. Все едно в компания да почна да обеснявам кво му правя и как му харесва... Лично е, бахти..
    Тук има достатъчна анонимност.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Радослав

Голям фен Аватара на bReAk3R
    Град
    DirtyLand
    Не е все едно... С компанията споделяш на хора, които те познават и винаги могат да те бъзикат, а в мрежата няма как като го напишеш да разберат кой точно си ти извън нета... Не мисля, че точно тук трябва да се срамуваш да споделяш каквото и да е, утре да няма да те срещне на улицата и да направи външния коментар "А, ето я тази/този с ..." (нещата от темата за които си писал/а).. Съжалявам за офтопик-коментара.
    FACEBOOK - Най-добрия начин FACE да не види BOOK дълго време :> ;dd

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Напълно съм съгласна с miminko.И аз съм на този принцип.Имам доверие на човека до мен и не се притеснавям да говоря с него за каквито и да било неща на тема секс

Супер фен Аватара на djipsito
    Цитирай Първоначално написано от bReAk3R
    Не е все едно... С компанията споделяш на хора, които те познават и винаги могат да те бъзикат, а в мрежата няма как като го напишеш да разберат кой точно си ти извън нета... Не мисля, че точно тук трябва да се срамуваш да споделяш каквото и да е, утре да няма да те срещне на улицата и да направи външния коментар "А, ето я тази/този с ..." (нещата от темата за които си писал/а).. Съжалявам за офтопик-коментара.
    Донякъде, да. Ама форума в един момент става като една голяма виртуална компания, в която всеки по-активен потребител се знае. Тук всички знаят, че са двойка със Шадоу. Пренеси ситуацията в реална обстановка. Същото е. Тук също могат да те ебават, ама не става въпрос за ебавки, щото тва са нормални неща. Въпроса е, че са лични и че са неща, които би трябвало да си знаят само те двамата.
    Цитирай Първоначално написано от antifashionshit
    всеки може да придаде какъвто смисъл желае на живота си, за да направи по-поносимо това, че колкото повече мислиш, толкова по-малко смисъл и посока намираш.

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Всеки може да си коментира, каквото пожелае по темата. Аз не виждам защо държите сметка кой какво пише, стига да не е оффтопик. Нарича се свобода на словото. Ако това същото го беше написал някой потребител с два поста във форума, надали щяхте да го обърнете на въпрос.

Продължете по темата.

Зависи от случея, от скоро си нямам "телевизор" и се "разхождам из кината", та не ми пука особенно какво правя и какви фантазии осъществявам. Друг е въпроса,че рядко ми остава време да си фантазирам, но смятам, че ако си с постоянен приятел трябва да споделяш това което ти е в главата.

Повече от фен
    +1

anonymous708973
    Guest
    Начи, заедно сме, правим секс, но мен ще ме е срам да му разкажа какво искам? Къде е логиката тук?
    Аз възнамерявам списък да си правя.

Супер фен Аватара на Shturrrche88
    Град
    Давай надолу по Рожен, плетох рими, вдигах вежда, май е време вече да си ходя във Надежда...
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her
    Начи, заедно сме, правим секс, но мен ще ме е срам да му разкажа какво искам? Къде е логиката тук?
    Ти пък и търсиш логика...хахахаха

И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!

Мега фен Аватара на Mi6inka
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her
    Именно. Не мисля, че когато имаш връзка с някой ( дори и само сексуална) трябва да има притеснения относно споделянето кой какво иска в леглото. Макар, че ти в другата тема, каза, че не било толкова лесно да му кажеш, че примерно 5 мин секс не са ти достатъчни. Горе-долу е същото. Стига да знаеш как да го кажеш на партньора си.

Град
    София
    Казваме си кой какво иска и си го изпълняваме.
    Мен ужасно ме възбужда като ме лиже ,a с обецата си на езика ме побърква.

Мега фен Аватара на Hilary_
    Някой май има декемврийския брой на Joy ..

Фен Аватара на ZooB
    Град
    София !!!
    в тая тема само не схванах дали се коментира споделянето на сексуалните фантазии или какво е казала SisiStrange

ТИ СИ ЛЮБОВТА
    ТИ СИ ГОРДОСТТА
    В НАШИТЕ СЪРЦА
    ! ЛЕВСКИ СОФИЯ !

Обожавам да му разказвам фантазиите си,както и той на мен своите.А и след това ни е готино да си осъществяваме.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си