- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- RIP на жертвите от Индиго
Нека си спомним за тях и да кажем една молитва за душите им.Нека също така помолим господ такива нелепи нещастия никога повече да не се случват.
Всякаш вчера излезна тази песен ,а ето минаха 10 години. Нека почиват в мир.
RIP! Дано родителите дават повече разум на децата си, а не само парите си...
пълно е с такива случаи , никои не си върши работата , чак като стане белят тогава .. те са ДЛЪЖНИ да обезопасяват както В заведението така и ИЗВЪН него , неговите стълби или други съоражения които са част от него , това си е по кодекса на труда
и майка ми пострада по абсолютно същия начин миналата зима , чак като стане белята тогава се взимат мерки
да почиват в мир![]()
Mr. Makaveli tell me to ride and I'ma ride..
И аз нз как се изтъркулиха 10 години все едно беше вчера, да почиват в мир дечицата
Законът е закон,
но той врата в полето е
и луд е оня, който потърси там сърцето си...
Нелепи нещастия? Просто са починали няколко хора, случва се всеки ден навсякъде, както с раждането. Кое е толкова ужасното, никога не съм го разбирал.
Преди време ме беше страх сестра ми или майка ми да не починат. Сега ми е някакво спокойно, независимо кой умира, защото няма нищо противоестествено в това. Напълно справедливо, хармонично, омиротворено. Чак чудесно. Такъв е живота, не е ли? Човек се ражда, живее живот, какъвто сам си изгради макар и да не го осъзнава и накрая умира. Не е ли прекрасно
Започнах да мисля по този начин наскоро след като се сблъсках със смъртта на много ценен човек. :3
Последно редактирано от KumchoValcho : 12-21-2011 на 20:32
Кумчо децата се починали заради невнимание и глупост от страна на дискотеката. Запознай се се със случая....
Да те сгазят , да си под толкова хора да не можеш да си вземеш въздух , все едно се давиш , просто не искам да си представям какво им е било на децата.
Последно редактирано от NightGuardian : 12-21-2011 на 20:34
Как реши, че не съм се?
Иииии дай да осъдим лошите собственици, така ще въдворим хармонията във вселената....или пък не?![]()
защото не е за отминаване точно такива нелепи случки. Това можеше да е сестра ти. Да не забравяме и колко деца се изподавиха в онази река.
Точно де, можеше да е сестра ми. Можеше и майка ми, и вуйчо ми и цялата рода да са там. И? Най-много, че ще ми е самотно след това и ще трябва да си търся нов дом докато стана на 18 и това ще ми засука нервите.
Защо в някои култури като умре някой и се вдига купон до небесата?? Много ми е чудно
Хора умират всеки ден. Може утре да е моя ред, може да е на баба, на стринка, на теб, на мачока, на софи маринова и т.н. А това как смъртта ще си проправи път в живота ни не зависи от нас. И на колкото и случаи да обърнем внимание и колкото и хора да осъдим винаги ще се намери сграда, от която да ти се срути мазилката на главата, или пък да мине пияния шофьор и да те направи на кайма. Когато приемеш, че си безсилен срещу това ще ти олекне и ще се чувстваш по-спокоен :3
Смъртта не е категорично негативно нещо, всичко е двойнствено, без изключение.
Последно редактирано от KumchoValcho : 12-21-2011 на 20:49
те за това създават семейство хората за да има кой да им пука за тях , от една страна сте прави , но пък и от друга не е много хубаво да си затаваряме очите , все пак са деца![]()
Че кой си затваря очите? Децата са се пребили и са починали. Кой е виновен няма как да знаеш, защото това си е 'божия работа' както се казва, мой човек.СПОРЕД моите убеждения, знания и наблюдения хората сами привличат тези събития в живота си. И понеже всички тук сте чувствителни нека наблегна на факта, че не казвам, че това е неоспорима истина, напротив, казвам, че това е моята гледна точка и убеждение и не е нужно да го споделяте :3
Никой не си затваря очите за нищо, всеки вижда това,което се е научил да вижда и иска да вижда.. Неврончетата в мозъка са подредени по начин, че да ни кара да мислим, че виждаме истината, докато всъщност виждаме всичко както си искаме на базата на убеждения, изградени от спомени. :3
Последно редактирано от KumchoValcho : 12-21-2011 на 21:05
Не мисля, че на някого му се четат метафизичните ти философии точно в тази тема.
Смъртта на тези деца е трагедия поради ред причини, всички които произтичат от това, че са били на по 10-12 години, животът е бил пред тях и умирайки са пропуснали толкова много неща, съответно и толкова много хора са изгубили от липсата им. На всичкото отгоре умират по толкова тъп начин, който е можел лесно да бъде предотвратен.
Най-малкото можем да се замислим колко тежки последствия може да има когато сме небрежни, бъркаме си в носа и не си вършим работата както трябва.
да са живи и здрави
_√.I.ק_ PиtъЪм Баsttуна Να Saкkatи ©®™
било е детска дискотека май...смисъл за вечерта.