.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 29

Talking Много му е дебел :д :х

Сега, който мисли да каже "не му е дебел, устата ти е малка" ще сгреши :д Та искам да попитам други момичета, които са имали опит с такива момчета, да кажат как се справят при правенето на свирки, за секс още не мога да си мисля, защото каквато съм тясна, а едвам ми се побира в устата, не ми се мисли хаха

Ми аз не съм момиче ама предполагам какво др-те ще ти кажат и няма др решение според мене освен лубрикант за секса в сми няма какво др да направиш по-тънък нема да му стане, а за устата не знам тука вече момичетата да си кажат

Според мен с повече опит се свиква де. Ама иначе гледай повече да си играеш с език, с ръце, не се опитвай още от първия момент да му го налапаш целия... Практика, практика...
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

anonymous708973
    Guest
    Първият ли ти е? Ако да, как знаеш, че е дебел?
    И имаш предвид дебел, а не дълъг, така ли? Щото е нормално да не можеш целия да го лапнеш.

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Същото нещо е и при мен.
    В началото ми бяха малко трудни свирките. Честно казано дебелината е по-трудна за напасване, отколкото дължината, защото все ме е шубе да не го одраскам. Ще свикнеш, не се притеснявай. В един момент се научаваш как да си държиш главата и челюстите и няма никакви проблеми.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Повечето жени мечтаят за голям 'уй, но като имат такъв под ръка (или в устата, или между краката) почват да се вайкат.
    Welcome to the Jungle...

anonymous708973
    Guest
    Голям, голям, ама не да ти разкатава фамилията от болка...

Мъжката половинка може да се похвали, обаче на моменти ми се иска да по-малък. Хубаво, че е внимателен, че като нищо ще ми избият сълзи в очите.

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Голям, голям, ама не да ти разкатава фамилията от болка...

Мъжката половинка може да се похвали, обаче на моменти ми се иска да по-малък. Хубаво, че е внимателен, че като нищо ще ми избият сълзи в очите.
    че го резнеме малко.
    Temet Nosce

벨야카

Нека е дебел няма лошоо :> лапаш смелоо играешш си и най-важен е езикаа :> върти го и го лигави малко повечеее :> спецц на мен много ми харесва като ми го правят
    Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят хаоса!

Голям фен Аватара на dami666
    Ох,кофти работа и при мен е така.Секса след втория път винаги боли..а вече сме заедно от почти година.Няма оправия
    Believe in yourself.

практика му е майкатаа.. ще се научиш ,ще свикнеш

Супер фен Аватара на Bixel
    Град
    Ямбол д'ге
    Големия х*й е като големия сладолед... като е голям ближеж, а като е малък смучеш!
    GTA Stunting

То ауспуха пак се намира между краката, само че от обратната страна.

Алчни същества сте тва жените.
    Welcome to the Jungle...

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Еми свиква се - просто гледай не си го вкараш целия в устата от самото начало.

И аз съм така с приятелия ми, и наистина на моменти ми се иска да беше с 1-2 (дори и 3см) по-малък, но мечтите никога не се сбъдват.

Не сме скромни, даже понякога сме големи диваци. Обаче в повечето случаи сме наясно кое ни е по възможностите и кое не. Докато вас никакви ви няма в точните мерки и цифри.

За пробването, мисля да пропусна, нещо хич не ме влече. Предпочитам да подавам, вместо да поемам.
    Welcome to the Jungle...

Супер фен Аватара на miShle
    Моят приятел също е надарен. Често ме болеше като правим секс, но понеже сме заедно от 4 години водим страхотен полов живот, и с времето сме си се нагодили. Не мога да си представя да правя секс с някой с по-малък. За съвет бих ти дала да си играете повече. Адски важен фактор е това ти да си отпусната и много възбудена. Всичко е просто в главата ти, ако си мислиш само колко си тясна, как ще те боли, как няма да се получи.. резултат няма да получиш. Ако момчето ти знае кое, как ти харесва, къде па пипа , как да те отпусне е в голям плюс към успеха. Вярвай му, разтапяй се в ръцете му, мисли само за удоволствието, за момента колко ти е яко и останалото ще се получи.. то е като аналния секс, трябва ти да си отпусната и да си изключила за всичко друго.
    Цитирай Първоначално написано от blq_blq
    Ние обичаме да се чукаме мързеливо, докато аз чопля семки, а той решава кръстословица.
    Цитирай Първоначално написано от smile98
    Не съм кифла .. Мразя кифлите!!! Тфа и да не ме познавате трябва да го знаете! Анти-кифла съм!! Няма спор по тая тема !!!

Цитирай Първоначално написано от miShle Виж мнението
    Моят приятел също е надарен. Често ме болеше като правим секс, но понеже сме заедно от 4 години водим страхотен полов живот, и с времето сме си се нагодили. Не мога да си представя да правя секс с някой с по-малък. За съвет бих ти дала да си играете повече. Адски важен фактор е това ти да си отпусната и много възбудена. Всичко е просто в главата ти, ако си мислиш само колко си тясна, как ще те боли, как няма да се получи.. резултат няма да получиш. Ако момчето ти знае кое, как ти харесва, къде па пипа , как да те отпусне е в голям плюс към успеха. Вярвай му, разтапяй се в ръцете му, мисли само за удоволствието, за момента колко ти е яко и останалото ще се получи.. то е като аналния секс, трябва ти да си отпусната и да си изключила за всичко друго.
    Донякъде си права, но е важното и самите партньори да си пасват. Вярно е че всички сме различни, кои с по-дълъд, кой с по-дебел, коя по тясна, коя по дълбока. Възбудата и любовта преодоляват доста пречки, но немога да си представя слави и по-ниски момичета как могат да правят пълноценен секс с някое надарено момче, да кажем 19-20см.

Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от archon Виж мнението
    Донякъде си права, но е важното и самите партньори да си пасват. Вярно е че всички сме различни, кои с по-дълъд, кой с по-дебел, коя по тясна, коя по дълбока. Възбудата и любовта преодоляват доста пречки, но немога да си представя слави и по-ниски момичета как могат да правят пълноценен секс с някое надарено момче, да кажем 19-20см.
    +1 Приятелия ми е 9-10 инча. И наистина възбудата и спокойствието играе огромна роля, и да, аз не съм много ниска, нито пък страшно слаба. Просто трябва повече любовна игра, ако трябва и лубрикант, момичето да е спокойно и да не мисли за нищо друго освен насладата.

Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    +1 Приятелия ми е 9-10 инча. И наистина възбудата и спокойствието играе огромна роля, и да, аз не съм много ниска, нито пък страшно слаба. Просто трябва повече любовна игра, ако трябва и лубрикант, момичето да е спокойно и да не мисли за нищо друго освен насладата.
    Аз ли се бъркам или не знам точно колко е инча. 10инча = 25 см. ?

Banned Голям фен
    Сигорно го мерят от коляното нагоре !

Фен Аватара на GrandProtector
    Град
    Sofia
    офффффффффф
    По-добре дръжте устата си затворена и оставете хората да ви смятат за глупави, отколкото да я отворите и да разсеете всички съмнения…

Cool

Цитирай Първоначално написано от xAddicteDx Виж мнението
    Сега, който мисли да каже "не му е дебел, устата ти е малка" ще сгреши :д Та искам да попитам други момичета, които са имали опит с такива момчета, да кажат как се справят при правенето на свирки, за секс още не мога да си мисля, защото каквато съм тясна, а едвам ми се побира в устата, не ми се мисли хаха

Марине стига си са прайл на интересен с малката си пишка, сички знайм чи пишиш ут на профила на систра си, циганино

Град
    София, България
    Абе, това е израз, не наистина

Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    Абе, това е израз, не наистина
    А добре аз вече се загрижих за теб, как се справяш, направо как ходиш след секс... то с тоя размер направо като на кон :Д :Д

Цитирай Първоначално написано от Milena96 Виж мнението
    Има нещо вярно.Бтв забрави да кажеш или в задника
    ............

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си