.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Unhappy Момичета, помощ!

Здравейте, аз съм на 14 и наскоро изгубих девствеността си (не ме съдете моля Ви !), от няколко дни започнах да имам много силно прозрачно течение с остра миризма, на някоя от Вас случвало ли Ви се е ?

Супер фен Аватара на Shturrrche88
    Град
    Давай надолу по Рожен, плетох рими, вдигах вежда, май е време вече да си ходя във Надежда...
    На мен не. Ползвахте ли презервативи по време на секс? Ако не сте, може да ти е донесъл някоя инфекция, или венерическа болест...съветвам те да отидеш на гинеколог, защото това не ми звучи никак добре.

И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!

понякога може да се мине и без гинеколог, но сори това е което трябва да се направи в твоя случай... Знам че те е срам аз дори съм момче по-голям съм бая и въпреки това не ми се ходи на гинеколог ама при твоя случей... Всичко може да е станало... недей чакай други отговори и се надявай че някой ще знае защото или ще почнат да те нареждат колко си проста че си пуснала на 14, или че тряа да отидеш на гинеколог т.е. тва което и аз ти казвам... и дори в краен случай някой да знае за някакво лекарство няма да ти го дадат просто е така в аптеката а ще ти искат бележка от лекаря че е изписано...

Цитирай Първоначално написано от Shturrrche88 Виж мнението
    На мен не. Ползвахте ли презервативи по време на секс? Ако не сте, може да ти е донесъл някоя инфекция, или венерическа болест...съветвам те да отидеш на гинеколог, защото това не ми звучи никак добре.
    Същото. (десет букви)
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

отиди на гинеколог .. може да ти няма нищо, но трябва да си напълно сигурна.. хубаво е да ходиш поне веднъж годишно на този лекар след като водиш сексуален живот

Супер фен Аватара на GLaDOS
    Град
    Purgatory
    Цитирай Първоначално написано от Korlash Виж мнението
    Знам че те е срам аз дори съм момче по-голям съм бая и въпреки това не ми се ходи на гинеколог
    А ,братле ,аз ли бъркам или и мъжките тръгнаха на гинеколог ?
    Това ,което не ни убива , ни ебава майката .

м трябва да се иде на гинеколог .. освен това друго дали ще чуеш ...

Голям фен Аватара на mrankoniiii
    Изчакай още малко , може и да ти спре
    Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от mrankoniiii Виж мнението
    Изчакай още малко , може и да ти спре
    Това е възможно най-лошия съвет! Инфекцията може да стигне до тръбите и да ги запуши, а тя след години да си блъска главата и да ходи от кабинет на кабинет!

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Супер фен Аватара на Me4encety
    Така и не разбрах - имало ли е презерватив или не ?

Цитирай Първоначално написано от mitkooo0
    Ако започна да водя полов живот ще ми спре ли разтежа , като цяло (пенис , вискочина ..) ?? на 14 съм
    Цитирай Първоначално написано от theeye770
    ще ти спре на тебе..мозъчната дейност... кви са тия глупости?!

Супер фен Аватара на monttitty
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от GLaDOS Виж мнението
    А ,братле ,аз ли бъркам или и мъжките тръгнаха на гинеколог ?
    да бе и аз това се зачудих

Повече от фен Аватара на smile12345
    Град
    sofia
    Зависи и от колко време го имаш този проблем..но по-добре не изчаквай и отиди на преглед при генеколог,защото докато получиш отговор от някой имал същия проблем може да стане много по-зле!

Най - добре ще е да отидеш на гинеколог

айде деееее,чакаме да разберем за презервативитееее!!

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Ми според вас щом се е сдобила с бонус и е на 14, дали е имало презерватив?

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Иди на гинеколог. Може да е инфекция и да няма връзка с това, че си правила секс. А може и да има, което е по-вероятно. А може и да не е нищо сериозно, но само гинеколог след преглед може да ти каже...
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

отиди на гинеколог .. срам те е и те е страх сигурно,че майка ти ще разбере ,че си правила секс , но трявба да се иде защото може да стане по-зллеее...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си