Здравейте от мен , нека се представя на 18 години съм ,скоро ги направих та въпроса ми е следния: Нямам никакъв сексуален опит ( девствен съм ) изцяло без женска ласка така да кажем, нямам гадже , проблема в мен ли е , разбирам че приятелите ми вече са напред с материала , но просто не мога да намеря подходящия човек ,нормално ли е ????
Напълно нормално е да си нямал до сега , и гадже и сексуални преживявания.Това , че си пълнолетен не означава ЗАДАЛЖИТЕЛНО да си правил секс , а че вече си на малко крачки пред него ( а дано ти пожелавам ) . Годините са най-малкия фактор от това кога човек трябва да прави секс... когато се почустваш готов и намериш момичето с което трябва да стане това просто го НАПРАВИ .
Нормално е! Защото искаш да се влюбиш в някое момиче за да правиш секс, може би
Прекалено много мислиш какво ще стане във връзката, как ще завърши, ти как ще се представиш.
Не вярвам да не си имал възможности. Следващия път когато имаш удобен момент да предложиш на някое момиче го направи. Ако ти откаже пак ще се чувстваш по силен и уверен че си направил нещо мъжко.
Само да ти кажа че със всяка следваща година ще ти става по трудно да излезеш с момиче и да и кажеш че си неопитен.
Така че ако това е единствения ти проблем в живота по добре започвай да мислиш по сериозно върху възможностите си
Не е нормално, защото после ще почнеш да досаждаш, да ревеш , да се жалваш и т.н.
Защото не си по свое желание без ласка, искаш , ама не знаеш как да си вземеш.
Сори.