.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 28

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от Rebirthing Виж мнението
    Кво мнение очакваш ?
    Пробвал си всичко, друго освен Акне Аут тук няма да ти препоръчат.
    Щом проблема не става чрез локално третиране, то тогава трябва да обърнеш внимание на начина си на хранене, ако не, стой си с акнето.
    на диета ли да мина ?

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от arebeee Виж мнението
    на диета ли да мина ?
    Да, направи си някакъв хубав режим, махни боклуците, направи някакво пречистване, яж качествена храна, малко спорт, дори можеш и тест за алергии да си направиш, но не става с направление от лекар, плаща се, не е по ЗК.

Супер фен Аватара на brutaLxxbunny
    Цитирай Първоначално написано от arebeee Виж мнението
    на диета ли да мина ?
    Да,само на вода ще я караш -.-
    Тук мисля си за съвет?! Вместо да се правиш на Опърничавата,вземи се поразрови и послушай съвета на Rebirthing. Лично аз имах най-ужасното акне и познай какво ? Почнах да пия повече вода и спрях чипсовете - воала,изчезнаха! Няма магично мазило, което да ти помогне.
    Бях хиляди пъти Жулиета.
    Само че накрая не умирах.
    Милост ли?Проклятие е,Боже,
    че след любовта оставаш жива

Ами аз също имам акне.. преди ми се бяха махнали пъпките с едно лекарство, но после кожата ми свикна с него и сега пак имам. Иначе пия сиг 2 литра вода на ден.. рядко ям чипс, но вс ден ям сладко.. не знамм.. почнах да ползвам крем Здраве не става.. на козметик не съм ходила.. сега съм на 14 - 8 клас а пъпките ги имам от 5 клас някъде .. просто не мога да се отърва от тях ;// така че не зависи толкова мн от това какво ядеш според мен.. )

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си