.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 31

корема ми се подува

От някъде може би две седмици корема ми се подува,като се има в предвид ,че не ям толко,почти не ям хляб,нито се тъпча.Някой да му се е случвало същото,да му се подува корема,но да знае от какво може да е ? от течностите дали може ли да е или..? нямам идея от какво може да е

Ами на мене ми се подува често корема или щото съм яла,няма значение какво количество или ако дълго време се стискам и трябва да отида да се изпишкам пък и тея активии пробвай с тях хаха .... или ако ям примерно диня....ако през деня си пила много течности...

Голям фен Аватара на g1rl4eto_
    да пробвай с активиа при мен помогна
    ...установих, че тези, които докоснаха душата ми, не успяха да пробудят тялото ми, а онези, които докоснаха тялото ми, не успяха да достигнат до душата ми…

Град
    в СъРцЕтО нА СлЪнЧо
    pri men sy6to se poduva no ne me boli teb boli li te
    Жена с вид на хамелеон и характер на питбул!!!

BE SURE YOUR SIN WILL FIND YOU OUT!!!

ако си пред цикъл може да задържаш течности и за това да ти се е подул

Вземи си Активиа,
    но не я използвай повече от 3 месеца редовно.

Град
    40 Miles from the Sun
    Аз се подувам като преям. Купи си Активиа и направи и някоя друга коремна преса и ще се оправиш. (:

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    abe ko tolkova haresvate taq aktivia super e protivno 4e i 3 meseca az edna sedmica ne moga da go qm abe nadebelqla si be ;pp dai malko prajneniqqq
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Дончо Скумрията
    Честито, ше ставаш баба!
    ymnik

Цитирай Първоначално написано от kuklichka_bg
    abe ko tolkova haresvate taq aktivia super e protivno 4e i 3 meseca az edna sedmica ne moga da go qm abe nadebelqla si be ;pp dai malko prajneniqqq
    еми пробай с другс, ти ако ядеш обикновенната... пробвай с тая с госки плодове, много е вкусна

Град
    40 Miles from the Sun
    И с кивито! (h)

Цитирай Първоначално написано от AFT
    И с кивито! (h)
    алл да много вкусно

Аз имах същия проблем, лекарката ми каза да ям повече мюсли и храни с фибри. А отностно Активията - да помага, но съдържанието й на фибри е недостатъчно за да има кой знае какъв ефект.
    "Човек не обича истински, ако не обича вечно."
    Еврипид

Много бира пиеш и на мен ми се подува корема като пия бира.. нормално е.. спок
    ..Why can't I be innocent..

активията е боклук - тя е само нишесте...аж нормално кисело мляко( не на Данон и там бабите и дядовците щот са само нишесте) и ще има по-добър ефект от активия...както казаха вече яж и повече пълнозърнести храни - пълнозърнест хляб, мюсли (от обикновенните, не от тия с шоколад и тн), има пълнозърнести бисквити,които са без захар и са много вкусни, яж и ябълки, праскови - в тях има също много фибри

sladky2009
    Guest

Re: корема ми се подува

Цитирай Първоначално написано от blqqh
    От някъде може би две седмици корема ми се подува,като се има в предвид ,че не ям толко,почти не ям хляб,нито се тъпча.Някой да му се е случвало същото,да му се подува корема,но да знае от какво може да е ? от течностите дали може ли да е или..? нямам идея от какво може да е
    И мен ми се подува но аз имам и газове а ужасното е че не мога да се сдържам
    ако няякой знай някви хапчета или нещо да пише щото неиздържам така направо умирам от срам пред хора

Град
    Around... :)
    Активията е боклук, не стига че не е нищо повече от най-обикновено мляко, а и вкуса й е ужасен А според мен, ако почнеш малко да си ограничаваш храната и направиш малко коремни преси ще видиш как бързо ще ти се оправи корема май леко сме напълняли а?

активиата помага на мен дори не за 14 дена а за 2-3

sladky2009
    Guest

Re: корема ми се подува

Цитирай Първоначално написано от sladky2009
    Цитирай Първоначално написано от blqqh
    И мен ми се подува но аз имам и газове а ужасното е че не мога да се сдържам
    ако няякой знай някви хапчета или нещо да пише щото неиздържам така направо умирам от срам пред хора
    ае пишете бее

Да, Активията наистина може да помогне.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

hottie
    Guest
    И аз съм привърженик на активиата А на който не му се яде активиа --> трици или мюсли с прясно или кисело мляко

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    Цитирай Първоначално написано от Lian
    Цитирай Първоначално написано от kuklichka_bg
    еми пробай с другс, ти ако ядеш обикновенната... пробвай с тая с госки плодове, много е вкусна
    bash obiknovenata qm ;D xaxa
    Proso ne kazvam 4e ne sa qki ama 1 sedmica ako seki den qdesh edna pisvaa Mene ve4e ot taq s muslito mi se draifa
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Град
    Варнааа, моретоооо, сините вълниииии!!
    Спри газираните напитки и яж бавно и по малко.
    Sasho1988

Варна..

Супер фен Аватара на miShle
    А случайно да имаш запек .. На мене най-често от това ми се подува корема.
    Цитирай Първоначално написано от blq_blq
    Ние обичаме да се чукаме мързеливо, докато аз чопля семки, а той решава кръстословица.
    Цитирай Първоначално написано от smile98
    Не съм кифла .. Мразя кифлите!!! Тфа и да не ме познавате трябва да го знаете! Анти-кифла съм!! Няма спор по тая тема !!!

ако си пред цикъл понякога това е нормално
    но иначе наистина Активия е мн полезно мляко може да пиеш или ядеш от него ш ти помогне
    [!][!][!] My heart really hurts..I think you broke it ! Thank you [!][!][!]

Аз съм тази, с която невъзможното става възможно ..

My Smile is My Style

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си