- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- корема ми се подува
От някъде може би две седмици корема ми се подува,като се има в предвид ,че не ям толко,почти не ям хляб,нито се тъпча.Някой да му се е случвало същото,да му се подува корема,но да знае от какво може да е ? от течностите дали може ли да е или..? нямам идея от какво може да е
Ами на мене ми се подува често корема или щото съм яла,няма значение какво количество или ако дълго време се стискам и трябва да отида да се изпишкам![]()
![]()
![]()
![]()
пък и тея активии пробвай с тях хаха ....
или ако ям примерно диня....ако през деня си пила много течности...
да пробвай с активиа при мен помогна![]()
...установих, че тези, които докоснаха душата ми, не успяха да пробудят тялото ми, а онези, които докоснаха тялото ми, не успяха да достигнат до душата ми…
pri men sy6to se poduva no ne me boli teb boli li te
Жена с вид на хамелеон и характер на питбул!!!
BE SURE YOUR SIN WILL FIND YOU OUT!!!
ако си пред цикъл може да задържаш течности и за това да ти се е подул
Вземи си Активиа,
но не я използвай повече от 3 месеца редовно.
Аз се подувам като преям.Купи си Активиа и направи и някоя друга коремна преса и ще се оправиш. (:
abe ko tolkova haresvate taq aktivia super e protivno 4e i 3 meseca az edna sedmica ne moga da go qm abe nadebelqla si be ;pp dai malko prajneniqqq
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
еми пробай с другс, ти ако ядеш обикновенната... пробвай с тая с госки плодове, много е вкуснаПървоначално написано от kuklichka_bg
Аз имах същия проблем, лекарката ми каза да ям повече мюсли и храни с фибри. А отностно Активията - да помага, но съдържанието й на фибри е недостатъчно за да има кой знае какъв ефект.
"Човек не обича истински, ако не обича вечно."
Еврипид
Много бира пиеши на мен ми се подува корема като пия бира.. нормално е.. спок
![]()
![]()
..Why can't I be innocent..
активията е боклук - тя е само нишесте...аж нормално кисело мляко( не на Данон и там бабите и дядовцитещот са само нишесте) и ще има по-добър ефект от активия...както казаха вече яж и повече пълнозърнести храни - пълнозърнест хляб, мюсли (от обикновенните, не от тия с шоколад и тн), има пълнозърнести бисквити,които са без захар и са много вкусни, яж и ябълки, праскови - в тях има също много фибри
![]()
И мен ми се подува но аз имам и газовеПървоначално написано от blqqh
а ужасното е че не мога да се сдържам
ако няякой знай някви хапчета или нещо да пише щото неиздържам така направо умирам от срам пред хора![]()
Активията е боклук, не стига че не е нищо повече от най-обикновено мляко, а и вкуса й е ужасенА според мен, ако почнеш малко да си ограничаваш храната и направиш малко коремни преси ще видиш как бързо ще ти се оправи корема
май леко сме напълняли а?
![]()
активиата помага на мен дори не за 14 дена а за 2-3
ае пишете бееПървоначално написано от sladky2009
![]()
И аз съм привърженик на активиатаА на който не му се яде активиа --> трици или мюсли с прясно или кисело мляко
![]()
bash obiknovenata qm ;D xaxaПървоначално написано от Lian
Proso ne kazvam 4e ne sa qki ama 1 sedmica ako seki den qdesh edna pisvaa Mene ve4e ot taq s muslito mi se draifa
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Спри газираните напитки и яж бавно и по малко.
Sasho1988
Варна..
А случайно да имаш запек ..На мене най-често от това ми се подува корема.
Първоначално написано от blq_blq
Първоначално написано от smile98
ако си пред цикъл понякога това е нормално![]()
но иначе наистина Активия е мн полезно мляко може да пиеш или ядеш от него ш ти помогне![]()
[!][!][!] My heart really hurts..I think you broke it ! Thank you [!][!][!]
Аз съм тази, с която невъзможното става възможно ..
My Smile is My Style![]()