- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Такава коса ?
Здравейте.Искам да се обърна за съвет предимно към мацките , защото те са по на "ти" с косата.Моята коса не е нито дълга , нито къса нещо много близко до тази прическа на Джеф http://prikachi.com/images/733/4174733p.jpg но малко по къса и се чудя какво да използвам да стои по този начин както е на снимката.Използвам преса получава се , но след няколко часа се губи ефекта и дори и да не се губеше не е така готино както на тази снимка на примерно.Искам да отбележе , че косата ми не е къдрева , съвсем леко чупливо по-скоро права.Като я мина с пресата се изправя лесно за кратко време...но ми е писнало от нея а и искам ефекта от снимката.Някой може ли да ме насочи към нещо към някакъв продукт , защото съм чакал 6,7 месеца само с филиране да порастне на дължина и не мога да открия точния продукт...благодаря предварително.
Пробвал ли си гел или пяна с мокър ефект?![]()
Аз ще бъда единствената, която ще те накара да пълзиш.
Още нещо преди да започне краят на срещата ни.
Аз ще бъда единствената, която ще гледа как падаш.
Купих си наскоро гел със мокър ефект дори беше малко по скъпичак от останалите , но ефекта от него беше нулев.С пяна не съм пробвал , може би трябва и с него да опитам![]()
Ами ще си взема и пияна щом казвате. Досега пробвах със всякакви глупости гелове , балсами но от тях се косата се втърдява ужасно особено от гела.Балсама определно има ефект само когато косата ти е по-къса.Ще съм благодарен все пак ако получи и още съвети
![]()
Може да пробваш и с лак за не много силна фиксация, но с него трябва да оформиш кичурчетата поотделно..т.е. по голяма играчка, но пък ще си седи така ден, може би два.![]()
с пяна сигурно ще стане
Живота е рисуване без гума за триене... : )
А да използвам ли преса преди пяната или направо да си слагам пяната и сам да си я оформям?
Ako косата ти е къдрава ползвай я, но ако не е чак толкова чуплива няма смисъл от преса - можеш сам да я оформиш с пяна и после леко със сешоара например. Няма смисъл, обаче да се изправяш и после да сложиш пяна - правото няма да стои право..![]()
Ще пробвам , мерси за съвета.Досега се рових в интернет и попаднах на някакъв крем на Лореал и много хора го хвалят , че им върши работа за изправянето.Ти използвала ли си такъв ?
Снимка на продукта? Няма нещо, което би могло да изправи косата ти без преса или сешоар.![]()
На тази снимка въпросният персонаж не е ли с чисто мокра коса? о-о
Подобен ефект се получава с пяна и гел, но зависи и от типа на косата.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Благодаря ви мацки , но аз най-после намерих подходящия продукт ровейки се в интернет.Послушах и вас , но пяната определено не подейства така , както исках.Ако някоя от вас се поинтересува все пак за тоя продукт ще ви го кажаднес си го взех от ДМ и определено е супер
![]()
^ Радвам се !![]()