- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- как да си направя форум
Всъщност адски лесно се прави, първо трябва да решиш каква платформа искаш да е има готови пакове и съответно хоста ти да поддържа PHP и MySQL. Сваляш си примерно PHPBB pack-а и следваш упътването, за да го инсталираш и настроиш.
Друг въпрос е ако искаш сам да си направиш форум. В момента аз си разработвам моя версия![]()
Може и да има такива пакове но за мен това не е вариант. Като почна да правя нещо искам да съм го правил само аз без такива пакове които ще ми ограничат свободата на действията. Така че за мен по приемливия вариант е да си го направя всичко сам и като плюс получавам знания свързани с компютрите които могат много да ми помогнат за в бъдеще. Така че ти избираш.
Хаха това беше най - голямата глупост която бях чел от бая време първо незнаеш какво е и ги наричаш "пакове" сигурен съм ,че неможеш да си напишеш система я се образовай и тогава води безсмислените си войни http://cms-bg.com/
ТРОЛОЛОЛОЛ... Незнам аз ти ли си сляпа или аз съм голям забраванко но в кой от постовете ми видя че съм написал че разбирам от PHP? Това че давам за пример и пиша от мое име не означава че разбирам! И ако погледнеш няколко поста по нагоре ще видиш че и шадоу ги нарича така(имам предвид паковете). Така че моля те прочети целия пост от до и го осмисли достатъчно добре защото по това което чета от теб си правя изводи че ти четеш между редовете. Така че недей много се впряга. Просто е ненужно!
Сляпа.... назаде си момче