- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- МЕНИЯЯЯ
Така правихме секс с приятеля ми , но за 1ви път презерватива се скъса и то се чу когато се скъса ии ВЕДНАГА го искарахме не е стоял даже и 1 секунда вътре.. ии да уточня тои НЕ беше свършил .. скъса се 2 3 минути след като почнахме .. И сега имам бяло течение а аз винаги си имам бяло течение преди да ми дойде , но вече ме боли корема доло имам бяло течение вече 3 дена някъде..
искам мнения .. какво мислите ? бременна ли съм .. знам че не сте генеколожки и генеколози , но просто искъм да чуя какво ще кажете..
Бях го правила преди 1 2 месеца без презерватив и нищо ми нямаше и тогава се притеснявах , но сега се притеснявам още повече хем го извадихме ВЕДНАГА ..
Е как може да има толкова тъпи същества, нямам думи просто.....
Законът е закон,
но той врата в полето е
и луд е оня, който потърси там сърцето си...
притеснявам се .. и реших да попитам за вашите мненияя...
Сега си помисли сериозно какъв е шанса да си бременна.Първоначално написано от chereshkaaa
То, ако бебетата ставаха ТОЛКОВА лесно, нямаше да има място за всички на Земята.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
ами предеякулационната течност ?
Едва се сдържам да не те нарека някак си , но се сдържам...едвам... така ,щом ВЕДНАГА сте го изкарали и ти не си била в ОВУЛАЦИЯ,тъй като по думите ти считам ,че скоро е трябвало да ти дойде ...за кви бременности ми говориш?! Имаш бяло течение и при мен е признак ,че ще ми идва, боли те корема ...ебаси - седи си на гъза и чакай да ти дойде!
maDamn
Не си бременна! Не се плаши от предеякулационната течност, щом сте били с кондом и веднага след като се е скъсал, го е извадил. То дори и да бяхте без, дори и в предеякулационната да има сперматозоиди, на тях им трябва определена скорост за да достигнат до яйцеклетката, а тази скорост може да я придаде само спермата, предеякулационната излиза по скоро като капчици, а не като силна струя, както е със спермата.
извинявам се за лирическото отклонение, което направих.
Още една такава тема? Нема нужда.
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire