- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Моля помогнете ми...
Искам да си играя с пениса на приятеля ми без да го вадя. Смисъл докато сме в тъмно кафене и т.н....обаче не знам какво да правя..какви трябва да са движенията на ръката ми...да го мачкам или..?
ОМГ. Като не ти идва отвътре, кво се правиш на мръсница?
Съвсем скромно ще отбележа, че аз не съм била. Не и за това. Винаги съм пробвала, вместо да питам тъпотии. И, о, изненада, получавало се е.
И не съм единствената.
Какво да го била правила... втф. Да пробва, щото после ще има тема "Как да му направя свирка", "Как да му кажа да е по ... (някакъв си).
Преди да пробваш четеш, нали? Момичето чете, набира инфо и после ще го приложи. Както всички. Сега кажи, че без да си чела нищо си врътнала една свирка? Нали трябва да разбереш как става. Поне да видиш някое трикче. То е лесно да го лапнеш.. всеки знае.
Съвсем скромно ще отбележа, че скромността отдавна не краси човека.
Нека пита каквото си иска.. не виждам лошо.![]()
Последно редактирано от Irti : 12-24-2011 на 11:28
Опипвай го през панталона му, като движиш леко ръката си нагоре и надолу по цялата му дължина, може леко ( наистина леко ) да стиснеш тестисите му, също така може с пръст ( или две ) да поставиш точно там където се намира главичката на пениса му и да започнеш да правиш плавни и въртеливи движения по нея. Успех![]()
Благодаря на всички освен на ''експертката'' PinkPan7her която реши да се прави на интересна. И аз не мисля,че има нещо лошо в това да питам. Сайта се казва тийн ПРОБЛЕМ и на мен това ми беше проблем така че... 100% и ти си чела разни неща от този род. Отново благодаря на всички останали =]]
ПРедставяй си,че мачкаш тесто хаахаха хаххахаах
Oh but until then I got you
Baby I got you
Until you're used to my face
And my mystery fades
I got you