Цитирай Първоначално написано от Lucho Виж мнението
Така култово припяваше Попа през '99-та. Ех, времена, времена... и ти си я видял, мой човек! Обаче да си говорим истината - няма как да стане тази работа. Първото неправилно нещо е, че тя е с една година по-голяма от теб. Другото, което не е добре, казваш, че всеки ден ходите към училище заедно, т.е. тя те чувства като приятел (вече споменахме, че е по-голяма от теб, което също оказва огромно влияние). Щом те чувства като приятел много трудно ще успееш да излезеш от този образ и да се превърнеш в желаният от теб. Обикновено в такива случаи аз лично съветвам хората да се пробват, да опитват... обаче теб няма да те съветвам, това ми изглежда издалеч изгубена битка. За описанието на момичето - красива, хубава и т.н. в твоите очи на този етап това е така и няма как да бъде по-различно - тъй като си я поставил на пиедестал в своето съзнание. Именно този пиедестал ти пречи да бъдеш обективен по отношение на всичко около теб.
Не мисля че разликата от една година оказва толкова голямо влияние, колкото го изкарваш.
За пиедестала не съм съгласен изобщо, казвам обективната истина, ако не беше така нямаше да съм толкова хлътнал.

Цитирай Първоначално написано от Lucho
Сигурно няма по-добър цитат от песен за теб към момента. Изтрий Я от съзнанието СИ - не от RAM-а, а от харда. И ще видиш колко по-добре ще ти бъде.

И още нещо - не прави глупости. Не си заслужава.

@ Сега се усетих. Защо непрекъснато даваш описание на нея, но дума не обелваш за себе си? Външен вид, ръст ? Има ли нещо притеснително?
Защото темата не е за мен. Не мисля че проблема е във външния ми вид, така де, явно е във външния ми вид щом не ме харесва :Д Но иначе съм си нормално момче, 180см, 64кг, нищо притеснително, никакви аномалии :Д Просто не ѝ допадам, предполагам.