Здравейте проблемът е , че всички ми се подиграват от 1 клас вмомента съм 7 клас 1та причина е заради името ми казвам се Зуи защо се казвам така ли защото съм еврейн уча в еврейско училище в софия 134 соу би трябвало да не ми се подиграват но повечето са елементарни комплексари. Второ пуснаха някъв гаден слух от 1 клас че съм бил гнусен че съм се обличал лошо някви простотии и много се дразня защото този слух и момичетата го знаят не съм гнусен Мия си зъбите по два пъти на ден къпя се всеки ден и презден си мия косата обикновенно се обличам с скейтърски марки като DC,Circa и тем подобни нямам пъпки въобще не ми е мазна косата не съм дебел не са ми дебели бузите нищо не ми е лошо толкова много се дразня че понякога искам да пребия от бой тези които ми се подиграват. Трето мислят ме за слабак и клошар слабак далеч не съм Тренирам Стрийт фитнес и съм много по мускулест , но не съм такъв човек който да се бие да псува и т.н агресивен съм като ме напсуват на майка всеки е агресивен тогава клошар не съм нямам разкъсине дрехи нищо не показва че съм клошар Четвърто псуват обижда ме постояно обикновенно се пробвам да не обръщам внимание но не става 1 път съм се оплаквал на учителка но не проработи не съм човек който клюкари но ми дойде до гуша миналата година Пето повечето от "приятелите ми,, са лицемери правят ми се на приятел послед пред други хора ме обиждат унижават ЕЛЕМЕНТАРНИ КОМПЛЕКСАРИ са всичките Шесто Аз съм чувствителен човек не всмисъла че плача или тем подобни По характер съм такъв и ми се подиграват общо взето за всичко