- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Sexx ..
ако момче и момиче правят sex но не са обвързани но след това пламва любов м/у тях губи ли се тръпката от чакането да бъдеш с любимия човек Сексуално и изчезва ли изненадата и новото изживяване и може ли това да попречи на любовта им защото аз мисля че напрежението и самото чакане възбужда човек и го кара да го иска повече и повече.А и всичките мои приятели които са спали с момче/момичета без ангажименти не искат да започват нищо с дадения човек защото им липсва тръпката.А и имам приятелка която спа с момче без ангажименти след sexa се намразиха.
Дайте своето мнение каквото и да е то. : ))
Ако "тръпката" изчезваше след секса нямаше да съществува такова понятие като "връзка". Не мисля, че чакането за секс усилва чувствата или обратното. Сексът, сам по себе си, не е достатъчен да породи или да затрие чувства между двама души.
Можеш да си сигурен/сигурна, че приятелите, които даваш за пример, не са искали връзки не заради липсата на тръпка. Те просто не са търсили връзки. Търсили са секс.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
^ По-съгласна не мога да бъда.
Ти, ако си пасваш с човека и имате химия, ще го искаш с все сила и без 5 месеца на: "Не съм готова."
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()