- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- СПЕШНО ми трябват отговорите ви.......
Значи.. понеже майка ми замина за Англия и в момента не е вкъщи, сама съм с дядо ми, и с моя искахме да прекараме нова година в тях, но нашите знаят, че вместо в тях , ще ходя на пижамено парти в братовчедка ми, и се вързаха на т'ва нещо. Но майка ми НАРЕДИ дядо ми да ме заведе до братовчедка ми и той да види как влизам в тях, планът беше да влезем във входа с братовчедка ми, дядо ми да си тръгне, аз излизам от входа и осъществявам остатъка от плана за вечерта, обаче се случи така,че братовчедка ми преживява много труден момент точно тая вечер и няма да може да ми помогне, а никое друго момиче не може точно на нова година да прави няк'ви такива неща, спешно ми трябват идеите ви, и не искам да слушам ,че т'ва било глупаво, или нещо от сорта..
Благодаря на прочелите и отзовалите се!
The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow
Братовчедка ти ще ражда ли? Какъв е този труден момент?
Според мен, просто не си прави труда да лъжеш и да мажеш.
чака отговори ?
Тръгне ли една лъжа, след нея следват още много.
Недей да лъжеш, просто не си струва, ако майка ти разбере ще и изгубиш доверието й в тебСтрува ли си?
Ако не ти дадат няма да ходиш. Всяко зло за добро.![]()
Окей, няма и аз да коментирам че не е тва раздела.Как така никое друго момиче не може?Ти дядо ти за идиот ли го смяташ, нали ти е братовчедка, как няма да разбере, че не е тя?!Има и вариант да кажете, че партито се мести в друга приятелка, обаче трябва да си намериш друго момиче за целта.Не знам, добре си я надробила.Или случаен вход, приказки от типа дядо прибирай се ще измръзнеш ето качвам се.. Но не вярвам да стане така лесно.
Измислих го вече, не се безпокойте.
После кажи как си го измислила, че ми стана интересноДано да се е получило и да сте си изкарали хубаво
![]()
Хубавите неща искат време,прекрасните стават веднага!!!
сподели кво си измислила
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."
леле и аз винаги ги плета едни такива като теб, дано не са те хванали![]()
cant tell my nothing now
baby i know how to fly
nothing hold me down
im going tuch the sky
![]()
![]()
dydzzz <3
http://www.teenproblem.net/f/viewtop...530&highlight=
всичко мина перфектно, никой не ми помогна, бяхме си само аз и моя .. иии дядо ми ме заведе до входа, като преди това моят си беше оставил ключовете под вратата, смисъл за да не се затвори и да се направя, че звъня на звънеца и учудено казах ' о, то е отворено, 'айде дядо, ти се прибирай ' и се качих, там ме чакаше моя, излязохме и всичко ок.![]()
Браво на децата..смятам темата за приключена : )
Hostis Honori Invidia