.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24

Тема: Фригидна ?

Фригидна ?

Правих секс за първи път преди 1 седмица,вчера ми беше за втори път. Болеше само докато влезе, след това сигурно половин час 'лашкане' в различни пози. Проблема е,че усещах само че е вътре, но без удоволствие. Притеснявам се мисля че не е нормално да не чувствам удоволствие от секса ? Или ще дойде с времето ? А може би третия път ?

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Като се докосваш сама изпитваш ли удоволствие? При любовната игра има ли удоволствие? Може партньорът да е некадърен.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Ако и двамата сте неопитни, ще мине време докато се напаснете и откриете какво и как ви харесва.

anonymous708973
    Guest
    И аз бях така в началото - абсолютно никакво усещане, само вътре-вън. При мен се оправи със смяната на партньора.

Първо, това е нещо ново за теб, не може от първия път да изпиташ адското удоволствие вече.. иначе и аз мислих така, но както и при PinkPan7her, проблемът явно беше в партньора.

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    И аз бях така в началото - абсолютно никакво усещане, само вътре-вън. При мен се оправи със смяната на партньора.
    Същата работа и при мене, но мъжа беше пълен некадърник и след 5тият път го смених.

Не мисля че от него идва проблема.Наистина нямам опит с други, но мисля че е доста добър любовник. При стимулиране на клитора или при играта с език всичко е ок. Надявам се само да се оправят нещата,не ми се иска в никакъв случай да го заменям, но пък и искам да изпитам онова върховното, за което всички говорят.

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Щом си убедена, че той е подходящ и не искаш да го сменяш, просто бъди търпелива и ще стигнеш до голямото О.
    Welcome to the Jungle...

Ехее има време, като се поотпуснеш малко
    Дай му на лумпена злоба,
    окъпи глупака във власт,
    пусни го в тъмната доба,
    да раздава правда за нас.

My Blog / Update 22.09.2011

Поуспокоихте ме ;д
    Търсих информация вчера в нета,девоики от други форуми споделят,че насладата от секса идвала след третия път натам
    Както и да е, ще трябва да се потренира още малко явно,ако и тогава няма резултат, не знам ..

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Варианти винаги се намират, но най-вече се иска търпение и подходяща нагласа. Не си фригидна или асексуална, споко.
    Welcome to the Jungle...

Ха ха ха ха ха удоволствие от секса от първия път НИКОЙ не е изпитал който ти го казва просто незнае какво е ..аз имам приятелка която почна да прави секс на 15 и до 18 незнаеше какво е оргазъм.Стига глупости до много неща си е за да изпиташ върховното удоволствие и човека с тебе да те докара до пълно удоволствие.... Тръгнала си да правиш секс, а не си запозната и даже се наричаш фригидна ... стига де

От пусни се по прочети малко материал и ще си ок Всичко с времето си

Е аз не казвам,че искам да изпитам непременно оргазъм :д просто някакво друго усещане,освен "вътре-вън"

Според мен може би ви трябва време да се нагодите. Това, че не си изпитала удоволствие от 1вите 2 пъти не те прави фригидна, споко. Може би е липса на опит или не можете да се отпуснете...
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Супер фен Аватара на Reenata
    Не е по темата,но ми е любопитно все пак на колко си години ? Иначе с времето всичко идва ..
    Когато се влюбя, понякога се отчайвам,когато се влюбя! Когато най-малко го очаквам,се влюбвам,спира времето, връща се душата в тялото ми! Усмихвам се, когато се влюбя.....

Повече от фен Аватара на KASAPA
    Цитирай Първоначално написано от Reenata Виж мнението
    Не е по темата,но ми е любопитно все пак на колко си години ? Иначе с времето всичко идва ..
    Ти ли си другата опитна 13 годишна гърла?!
    А по темата не си фригодна беее.Требва ти поиче яко ръгане и опит!
    Прасета,прасета..Всичките прасета на мезета...

Супер фен Аватара на Reenata
    На 13 съм, но не съм Другата Опитна !!! Казвам го като поговорка . Не виждам смисъла на острия ти въпрос !?
    Когато се влюбя, понякога се отчайвам,когато се влюбя! Когато най-малко го очаквам,се влюбвам,спира времето, връща се душата в тялото ми! Усмихвам се, когато се влюбя.....

Цитирай Първоначално написано от Reenata Виж мнението
    на 17, той е 21.

Супер фен Аватара на HolyShit
    Много се вживявате,ще ви кажа азЕ.

20 % от жените са фригидни ,т.е. не изпитват удоволствие от секса, съжалявам, физиологията им е такава, прирoда братче, а пасле се чудите че някой жени не правят секс с години, познавам такива които казват че секса го правят само заради приятеля си.
    Последно редактирано от mettalium : 12-29-2011 на 13:34

Супер фен Аватара на djipsito
    mettalium, пич само глупости дрънкаш...

Не знам кой ви лъже, че от първия, втория, петия път вече всичко е мед и масло и удоволствието е пълно.
    При мен удоволствието почна сигурно след 10 път, не съм ги броила, ама беше минало време.. И не се е налагало да сменям партньора.
    Цитирай Първоначално написано от antifashionshit
    всеки може да придаде какъвто смисъл желае на живота си, за да направи по-поносимо това, че колкото повече мислиш, толкова по-малко смисъл и посока намираш.

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от djipsito Виж мнението
    mettalium, пич само глупости дрънкаш...

Не знам кой ви лъже, че от първия, втория, петия път вече всичко е мед и масло и удоволствието е пълно.
    При мен удоволствието почна сигурно след 10 път, не съм ги броила, ама беше минало време.. И не се е налагало да сменям партньора.
    И при мен така.

Може да му е малък.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си