- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- какво ви се падна от питката?
Мен път ме чака.![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
късмет
10 б
Аз ще ти говоря тихо,
да ме чуеш само ти.
За мъничко до мен се спри.
Мен ЛЮБОВНаси, готви се! :*
Базикам се! А сега нека поясня за простолюдието с промитите мозъчета! Питка с късмет ПАРИЧКА се прави на коледа, а баница с КЪСМЕТИ се прави на Нова година... Баси тъпите сте тия дето си правите късметите за нова година на коледа! Роби смотани! :Х Дано дядо ви мраз ви се изтропа през кумина!
На 24 декември се яде питка с паричка, следователно може да си се падне паричка или да не ти се падне паричка, на 31 срещу 1 януари се яде баница с късмети, тогава шанса да си намериш паричка е минимален, но пък можеш да си намериш мазна хартийка на която красиво е написано някакво пожелание. Комбинираните ястия не се приемат.
Харабия, трагични сте.
Сега очаквам някой да каже, че яде месо навръх Бъдни вечер.
след малко си слагам свинското с лук и черен пипер и не ме ебе.
Ти си яж сърмите![]()
nqkwi gluposti
Законът е закон,
но той врата в полето е
и луд е оня, който потърси там сърцето си...
Някои гледам тука в супера до нас купуват пуйки за бъдни вечер... Тъпаците си мислят, че така са много модерни щото са чули, че в америка ядат пуйки... Ама малко са объркали празниците. Пуйка се яде на деня на благодарността, а не на бъдни вечер. ТЪП КОМЕРСИАЛЕН И КУ*ВЕНСКИ НАРОД.
и ние правим късметите на нова година,а паричка на бъдни вечер.. и днес не ми се падна..![]()
На Коледа никога не съм яла нищо с късмети! Нищо не пречи днес с парата! Много хора го правят! Важно е настроението!![]()
"Простите" можете да минете у лево!
Весели празници! *mooning*
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Е чекай бе питката към 12 чак.
"As every cat owner knows, nobody owns a cat" - Ellen Perry Berkeley
Първоначално написано от Chacho
Що к'во? Ако ям месо, к'во? По принцип...?
Оффтопик:
кой е резан - да умре
кой е черен - да умре
кой е тъп и филмиран - да умре
кой е от село - да умре
дизел, ква е връзката с пуйката, ако не е тайна?
yakuza, прител...пропагандираш некакви неща, а в същото време пишеш колко да не заспиш...
при това много грамотно ;д
айде весели празници88
е'баааавам се бе :Р
всъщност...гореспоменатите да умрат, де.
списъка може да продължи доооста:>