Аре спри да се правиш на много ерудиран като използваш тъпи изказвания. Никога не съм поствал "псевдо наука" или правил препратки към някакви тъпи сайтове.
До сега съм линквал почти винаги или към мнения на известни учени или изследователски тела, или към конкретни изследвания от google scholar, или към уикипедия.
В интерес на истината твоят хомоеротичен идол, чиято страна явно взимаш е този който тотално осира теми или с линкове към тъпаците от creation science или някакви "сентенции", изнасилени опитити за конвенциална мъдрост.
Никой не изпада в религиозен ужас като употребяваш тъпи изрази от тъп жаргон. Не си давам моето мнение че да го правиш, най-малкото. Не беше толкова отворен като се "фукаше" с почти десетилетното ти образование по религия, което те доведе до казването на малоумщина, която беше доказана за грешна от атеисти, хрсистияни и самата библия. Тогава не беше много отворен. Тогава не беше "broscience" което ти казахме. Тогава просто си сви перките и бега позорно, направи така и сега, когато поне нямаш какво да кажеш изначално.
Айде със здраве, казах че ми е трудно да се сдържам, а не искам баш по празниците да си развалям настроението