- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Сгафих малко...
Значи,когато си раздадох ме подаръците аз останах малко разочарован защото не получих това което ми се искаше...и леко се умалчах и дадох да се разбере ,че не съм много доволен.Както и да е не съм казвал нищо или пък намеквал,но се разбра и на майками й стана леко гузно и така...Сега да не кажете ,че съм искал самолет...исках колан,часовник и пуловер (а получих таблет с думите :трябвати за училище)...както и да е майками ми каза ,че не могла да намери ,защото нищо не й харесвало а й нямала време.След около 1 час започнах да осъзнавам тъпата си постъпка и отидох и я целунах ,а тя каза: нищо, за рождения ти ден ще намеря хубави и ще купя.
Искам да ви помоля да ми кажете как мога да пооправя нещата защото рабирам ,че съм я наранил ?
Оф и при мен се получи подобно нещо ;ххх и много тъпо се чувствам.Сестричката ми беше дала толкова много пари за подаръка ми и като ми го даде,аз нищо не казах ,разгледах го и го оставих (а много ми хареса...) и тя после казала на мама,че не съм харесала подаръка йМного ми стана тъжно и уж й казах,че ми хареса,но...
Кажи на майка си ,че просто си очаквал друго ,защото нещата,който си искал са ти трябвали,но и таблета ти харесва и й се извини,че си реагирал прибързано.![]()
Шофирай разумно - стигни жив!
Подарили са ти таблет и ревеш незнам какво да кажа.
Подарили са ти таблет - мога да ти кажа ,че много биха се зарадвали на тоя подарък. Бъди благодарен. Смятам ,чеси постъпил добре като си се извинил и покажи поне малко на ваще ,че се радваш.Сигурна съм,че тя е искала максимално да те зарадва с този подарък!
maDamn
Аз исках кола за Коледа и майка ми ми подари кола-играчка
Troll mom...
...Okay
А пък на мен пък баща ми ми подари кола, ама аз ревнах щото исках вълнени чорапи !
Уфф, мн мразя и аз така... като очаквам нещо, а те ми подарят съвсем друго и... не, че не е хубаво, ама в първия момент ти се струва гадно... на мен тая Коледа ми подариха суитчър, а аз изобщо не се харесах в него...а беше много хубав, от вуйчо ми... добре, че съм добра актриса ;дд
по темата: отиди при майка си, кажи ѝ, че много си харесал подаръка, ама така, че наистина да ти повярва, извини ѝ се, кажи ѝ, че страшно много я обичаш, просто си очаквал друго и в първия момент емоциите са надделели... а иначе.... дрехи и сам можеш да си купиш, таблетът е мн хубав подарък,,,
I'm a GIRL ^^ I'm PROUD
Американски форум - питаш и ти отговарят
Руски форум - питаш и те питат
Български форум - питаш и всички ти казват колко си тъп!
Еха подаряват ти таблет а ти се оплакваш
Живота е рисуване без гума за триене...
МОМЧЕ СЪМ !
Ох бе хора.. не е въпроса какво са му подарили, а това че в първия момент емоциите са надделели както каза callia и той не е реагирал адекватно... Какво като е таблет и пижама да е - в първия момент има едно чувство на разочарование, което проличава и хората се обиждат, особено ако са знаели какво е искал.Големи сте материалисти.
Извини им се, кажи че не е проблем - другия път ще намерят.Откровено кажи, че просто не си очаквал таблета и че го оценяваш.Сигурна съм, че ще те разберат.
И btw, reperw - случайно да имаш тениска с надписа в подписа си?Не че нещо, но съм виждала един човек с такава.![]()
Подари ли са ти наистина хубав подарък, който ще ти върши доста добра работи , а ти ревеш , буквално ,за някакъв часовник, пуловер и разни подобни..
Та , добре си направил като си се извинил.
Но ако все още мислиш , че майка ти е обидена - обясни й просто , че не си очаквал подобен подарък.
Обясни й , че наистина ти е харесал.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Кажи й,че просто си бил изненадан от подаръка,защото си очаквал нещо друго,но оценяваш големия жест и много му се радваш,защото ще ти върши чудесна работа.
Не е хубаво това което си направил .... все пак си получил таблет .... няма как да го оправиш но времето лекува .. тъй че ще ти прости маика ти
Според мен си постъпил много добре като си се извинил , защото знаешш .. някой и това няматСпомням си една коледа , когато и при мен се случи почти същото .. леко се бях разочаровал , но след това ми стана кофти ,защото не трябва да бъдем неблагодарни.Трябва да се радваме и на малките неща , които ни подаряват .. даже и да не е това ,което искаме .. са ни го подарили от сърце
![]()
Продаваш, копуваш каквото ти трябва.
Тцтц, поне си осъзнава грешката.