.
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Тема: Колебание

Threaded View

Колебание

Преди 2 дни скъсах с момче,с което бяхме 5 месеца заедно.Казах му че искам да се разделим,защото вече нищо не беше същото-загубих всякакъв интерес към него,виждахме се 1 път в седмицата и то за 2 часа...нали знаете за моментите,в които когато видиш човекът,когото харесваш...сърцето ти започва да бие лудо,не виждаш/чуваш никого другиго около теб..моментите,в които при мисълта за Него се усмихваш и се чувстваш истински щастлива само заради една негова дума...е това го нямаше...всичко беше отминало и точно заради това му казах как се чувствам.Не исках да го лъжа.Не исках и да го наранявам,но знаех че той заслужаваше да бъда честна с него.Разделихме се.Още в началото на това лято едно момче от моето училище започна да ми пише.Ние дори не се бяхме запознавали.Аз знаех кой е той,но до сега не си бяхме говорили...И така всеки ден той ми пишеше,но всичко беше здравей,как си и какво правиш,нищо повече.След като започнахме училище си разменяхме по 2-3 думи и това е.Той ми поиска скайп и аз му го дадох(тогава все още си ходех с 1-вото момче). За мен 2-рото момче беше просто познат.С течение на времето с 2-рото момче доста си допаднахме и открихме,че много си приличаме.Страшно много ми допадна.Той си пишеше и с 2 мои приятелки,на които споделил,че ме харесва и то много,но тъй като си имам приятел не искал да се бърка.От известно време усетих,че някак си се увличам по това момче.Когато го видя се побърквам, усмивката не слиза от лицето ми,разтрепервам се и не свалям очи от него.Определено успя да ме впечатли и не спирам да мисля за него.В деня,в който бях решила да скъсам с приятеля си,с моите момичета бяхме на кафе.И това 2-рото момче беше на съседната маса.Приятелките ми го извикаха на нашата и от там нататък...повярвайте ми ...не се бях чувствала толкова щастлива от много време .Не исках да си тръгвам.Беше направо невероятно.Тези смехове,закачки,разговори .... <333 ....

Сега предполагам,че след като той научи че вече съм необвързана ще ускори темпото.Много съм объркана ..може би го харесвам и аз не знам какво ми става,но нещото което ме тревожи са хилядите му момичета....Той си пише най малко с 5.То да беше просто писане ок...но не.Той ги сваля и в това съм 100% сигурна.Не знам как да постъпя.Много ми допада,но ако стане нещо предполагам,че рано или късно аз ще бъда наранената...а не искам да е така....
    Последно редактирано от dolly : 12-24-2011 на 21:00

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си