- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Имам проблем и искам помощта на зрели хора!
..........
Последно редактирано от jman : 12-25-2011 на 17:52
Как да не се бърка? о.О Тя му е приятелка все пак. Нормално да му пука и аз също бих се притеснила. Според мен си е харесала онзи.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Според мен връзката ви няма да я има дълго време, дано откриеш къде е проблема, преди да е късно.
..........
..........
Намерила е човек със сходни интереси, от град, където няма с кого да излезе и даже интернет няма. Защо изключваш варианта "просто приятели"?
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
..........
Последно редактирано от jman : 12-25-2011 на 17:53
..........
И аз като TheBeliever си мисля, че за сега няма нищо притеснително. Говорят си най-нормално хората, ник'ви флиртове, закачки, намеци и прочее. Просто иска да има с кого да излезе, докато е в София, понеже не познава никого. И помежду другото е крайно тъпо да й ровиш в съобщенията без нейното разрешение. А откъде всъщност й имаш паролата? Тя ли ти я даде или ти сам се направи на ЦРУ?
♫♪♫
This aftertaste is gonna break my heart
Feels like it's over before it starts ...
♫♪♫
..........
Човек, ти добре ли си? Тя води някакъв почти никакъв разговор с някой ,което надали означава нещо / все пак тя знае,че й имаш паролата и може да видиш и това не я е притеснило / и ти й навлизаш в личното пространство ,а после и пускаш разговорите й в някакъв форум?![]()
Да,има вероятност нещо да се случва,но това трябва да обсъдиш с нея.
Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:
..........
аз пък не мисля, че беше много редно да и постнеш чата с човека точно във форум. нормално е да ти запука, защото все пак става въпрос за твоето момиче и друго момче, ама вземи се хвани да поговориш с нея. няма да е очарована особено, че си и влизал в профила.
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
Колко заблуден трябва да е човек за да прочете тази хронология и да си помисли,че половинката му е решила да кривва от пътя
Няма нищо лошо в това да намериш човек със сходни на твоите интереси в нета и да поискаш да се видиш с него.
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Няколко пъти ми изневериха и всичко започна по почти подобен начин. Добре , мерси на всички. Лека вечер![]()
Аз просто не разбирам какво очакваш? Да ти кажем "Да,изневерява ти." или "Не ,не ти изневерява." и ти да се успокоиш? Единственият ти вариант е да обсъдиш тези неща с нея самата.
И да ,и аз бих искала да знам какво си пише приятелят ми с другите момичета,но не бих му нахлула така в личното пространство. /и както и да е ,това си се отнася за мен , но ти освен всичко друго реши да го пуснеш във форума този разговор... това са лични неща все пак,ако приятелят ми го направи и разбера ...лошо му се пише! /
Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:
End .