.
Затворена тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Имам проблем и искам помощта на зрели хора!

..........
    Последно редактирано от jman : 12-25-2011 на 17:52

Голям фен Аватара на Enchanting
    Град
    Варна
    по- добре не се бъркай в нейните работи...

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Как да не се бърка? о.О Тя му е приятелка все пак. Нормално да му пука и аз също бих се притеснила. Според мен си е харесала онзи.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Според мен връзката ви няма да я има дълго време, дано откриеш къде е проблема, преди да е късно.

..........

..........

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Намерила е човек със сходни интереси, от град, където няма с кого да излезе и даже интернет няма. Защо изключваш варианта "просто приятели"?
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

..........
    Последно редактирано от jman : 12-25-2011 на 17:53

..........

И аз като TheBeliever си мисля, че за сега няма нищо притеснително. Говорят си най-нормално хората, ник'ви флиртове, закачки, намеци и прочее. Просто иска да има с кого да излезе, докато е в София, понеже не познава никого. И помежду другото е крайно тъпо да й ровиш в съобщенията без нейното разрешение. А откъде всъщност й имаш паролата? Тя ли ти я даде или ти сам се направи на ЦРУ?
    ♫♪♫
    This aftertaste is gonna break my heart
    Feels like it's over before it starts ...
    ♫♪♫

..........

Супер фен Аватара на Azoria
    Град
    Bulgaria
    Човек, ти добре ли си? Тя води някакъв почти никакъв разговор с някой ,което надали означава нещо / все пак тя знае,че й имаш паролата и може да видиш и това не я е притеснило / и ти й навлизаш в личното пространство ,а после и пускаш разговорите й в някакъв форум?
    Да,има вероятност нещо да се случва,но това трябва да обсъдиш с нея.
    Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:

..........

Супер фен Аватара на LeprikonA
    аз пък не мисля, че беше много редно да и постнеш чата с човека точно във форум. нормално е да ти запука, защото все пак става въпрос за твоето момиче и друго момче, ама вземи се хвани да поговориш с нея. няма да е очарована особено, че си и влизал в профила.
    "Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."

Повече от фен Аватара на kalito126
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от jman Виж мнението
    Ами мисля,че съм си напълно добре.. Все пак като бях в един друг град по работа,една стара приятелка ми искаше телефона от нея и тя не й го даде с оправдание ,че не я познавала...... А и не виждам защо след като тя на мен ми навлиза в личното пространство да не навлизам и аз? И какво от това,че съм погледнал съобщенията,ти няма ли да го направиш ако имаш възможност? не ти ли е любопитно твоя приятел примерно какво си пише с кучките ?

айде сега аз излязох отново виновен

и + това ви казах,че преди да срещна нея имах 2 връзки,които ме смачкаха.. 2 грозни изневери и куп лъжи , без да подозирам нищо
    Не се ядосвай,де!Ние се опитваме да ти помогнем...Ти си ни поискал мнението така че сега ще ни търпиш!
    Та по темата...Според мен тя не прави нищо нередно.
    Просто се усмихни...останалото няма значение!

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Колко заблуден трябва да е човек за да прочете тази хронология и да си помисли,че половинката му е решила да кривва от пътя
    Няма нищо лошо в това да намериш човек със сходни на твоите интереси в нета и да поискаш да се видиш с него.
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Няколко пъти ми изневериха и всичко започна по почти подобен начин. Добре , мерси на всички. Лека вечер

Супер фен Аватара на Azoria
    Град
    Bulgaria
    Аз просто не разбирам какво очакваш? Да ти кажем "Да,изневерява ти." или "Не ,не ти изневерява." и ти да се успокоиш? Единственият ти вариант е да обсъдиш тези неща с нея самата.
    И да ,и аз бих искала да знам какво си пише приятелят ми с другите момичета,но не бих му нахлула така в личното пространство. /и както и да е ,това си се отнася за мен , но ти освен всичко друго реши да го пуснеш във форума този разговор... това са лични неща все пак,ако приятелят ми го направи и разбера ...лошо му се пише! /
    Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    End .

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си