.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Странно нещо са чувствата.. ;(

Значи ,аз съм момиче на 16. Наскоро се сближихме с едно момче,което е с година по-голямо от мен.Стаите ни в училище са една срещу друга. Започнахме да си пишем в началото. После имаше концерт ,в който и двамата участвахме. Зад кулисите си приказвахме, преди да изляза бях много притеснена,той ме прегърна и така.В края на седмицата бяхме на дискотека и аз бях на неговата маса през повечето време.Почти цялата вечер танцувахме прегърнати, но не се целунахме. Той беше наистина щастлив и приятелите му ми казаха че много ме харесва. С времето и мен се породи нещо.В училище всяко междучасие бяхме заедно,говорехме си, гушкахме се,пишехме си прекрасни смс-и и ми беше супер яко. След това дойде денят в който се целунаххме за пръв път. Отначало ми беше супер хубаво. В края на деня обаче ми стана супер безразлично всичко- нямах желание нито да му пиша , нито да го чувам по телефона. НЕ МОГА ДА РАЗБЕРА защо ми се изгуби мерака толкова бързо?! Момчето е страхотно и започва да хлътва по мен ,а аз...........просто не знам.Объркана съм. Две от най-добрите ми приятелки са изпитвали същото нещо по същия начин , но не мога да си обясня защо става така.Ако някой има идея моля да сподели..

Еми такъв е живота.Ти си на 16 нормално е да не изпитваш кой знае колко дълбоки чувства.Като ти е безразличен просто го зарежи.

Мега фен Аватара на Mi6inka
    Хормоните на тази възраст играят игрички. Няма от какво да се спичаш. Сега е времето да се чувстваш по подобни начини, да изживяваш различни емоции, да се влюбваш и разлюбваш

Фен Аватара на Sirius
    Град
    Sf
    Все си мисля че на 16 вече трябваше да имаш по зрели разсъждения?!
    "If you look like an idiot it's probably punk. "

и аз така си мисля, но това са чувства, не мога да ги управлявам все пак...

Повече от фен Аватара на wankata7
    Град
    Маями,Флорида
    Странна работа сте вия момичетата . Не знам просто си по-мисли какво ще му кажеш . Аз такива проблеми не съм имал.

Най-пухкавия
    LOVE Най-Пухкавата (H)

Голям фен Аватара на justasmile
    Град
    Sofia
    Хахха.. същата съм като теб ;д просто, когато получиш нещото, то вече не толкова интересно - напълно нормално. Аз първия оът като го усетих, че така ми става, се насилих да ходя с момчето и ми беше супер кофти... мисълта да го целуна ме отвръщаваше.. и все още е така. Не си причинявай това - 1 седмица го отбягвай и след това му кажи, че в него виждаш просто най-добър приятел.
    ..Когато погледна в очите ти.. сякаш светът свършва...

Голям фен Аватара на an0nimn0
    Цитирай Първоначално написано от eXxXciTeD Виж мнението
    Ох, колко познато..
    женско

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си