- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Голямо портмоне
Здравейте на всички!Много искам голямо правоъгълно потмоне- нещо такова- http://shopzone.bg/womens/Accessory/...-розово ( само да не е е 70 лв ;D) Знаете ли някъде къде се продавата , може да не е на няква супер марка, до 15-20 лв?
They're sold pretty much everywhere!...![]()
Ако си пич като мен няма да ти трябва подпис!..
(... това не е подпис , просто така ти се струва!... ...)
Ох, нещо не се е изпратила цялата тема.. исках да кажа, ао някой зане къде има, не е задължително да е на някма супер марка, до 15-20 лв?
Ами има ги на супер много места !..Привери в магазините за чанти , за шапки и в тези за аксесоари за коса !...''Colette'' имат , а ако си от плд и в ''Илианци '' съм виждала !..![]()
Ако си пич като мен няма да ти трябва подпис!..
(... това не е подпис , просто така ти се струва!... ...)
Манго, Мис Сиксти...навсякъде ги има.
Everything changes, but beauty remains ...
Аз имам голямо портмоне, червено, бях го взела за 20 лева преди 3-4 години от квартално магазинче за чанти и пормонета и още е здраво.
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
Навсякъде ги има както казаха провери в магазин за чанти, аксесоари и тем подобни![]()
По всички молове- също, просто излез от вас и се поразходи !
Не можеш да изтриеш човек от мислите си, когато сърцето ти не го пуска ..!!
В страдивариус има, аз от lc waikiki си взех едно на цветя за 10 лева някъде, имаше намаление.
Аз имам такъв супер евтин и обикновен. Бях си го купила от магазините за по левче , на цена 4,50 мисля , че беше. Просто се поразходи из магазините. Има ги навсякъде.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
За 15-20 лв. се разходи по по-обикновените магазинчета. В Манго и Миссиксти няма протмонета по 15-20лв.
^ Аз пък съм виждала точно там и с такава цена![]()
Не можеш да изтриеш човек от мислите си, когато сърцето ти не го пуска ..!!
LC Waikiki ,Deichman- моето е от там. Във магазините за чанти със сигурност има![]()
Best Rappers of All Time:
1.EMINƎM
2.Slim shady
3.Marshall Mathers
4.That white boy from D12
5.B-Rabbit
WOW, жалко, че аз не съм виждала никога. И сега гледам на намаленията в сайта, най-ниската цена на портмоне с намалението е 30 евро. В кой магазин ги видя? Аз три години подред чакам да излезе по-евтино портмоне от 40 евро на Мис Сиксти.
На Манго вчера видях- най-евтиното е 30 лв. Досега в магазините не са ги включвали в намаленията, само онлайн.
аз имам 7 такива големи, купувала съм ги от къде ли не - има ги навсякъде
cant tell my nothing now
baby i know how to fly
nothing hold me down
im going tuch the sky
![]()
![]()
dydzzz <3
http://www.teenproblem.net/f/viewtop...530&highlight=
е мисля че вече ти казаха - навсякъде, магазини за аксесоари, deichman, магазини по левче, домашни потреби ;дд,