- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Пореднала щура история ! :D
Историята е такава. Запознах се с едно момче на моята възраст от един сайт. Разменихме skype, facebook. Пишехме си в skype, той все ми казваше любов, обичам те, че съм много красива..... По едно време не си пишехме. Онзи ден ми пише "оо, любов .. " и аз го питах защо ми казва така ii той "е*авам се". Виждала съм го само на снимка и не знам какво ми става вече. Все ми се иска да му пиша нещо,ама той като не ми отговори ... Какво ще кажете хора ?
P.S - Сбъркала съм заглавието, ще го поправите ли ?
Мани го тоя, дето само се е*бава с тебе, такива от сайтове, обикновено не са стока.
Последно редактирано от DragonLady : 12-26-2011 на 16:55
Знам, какво е чувстовото все да искаш да ти пише, или пък когато ти му пишеш, а той не ти отговори.Ужасно е. И на мене се ми викали така, и да "ебават" се . Не се занимавай с него, както казаха преди мен тези от сайтовете изобщо не са стока. Спри да му пишеш или направо го махай от всякаде. Не се занимавай, не си струва. : )
Моя съвет - намери си някой ,който да искаш да виждаш ,да искаш да ти говори.. Не такъв ,който да ти пише.![]()
Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:
Не по горните коментари се убедих. Просто една приятелка се "ебаваше" както той каза и той покажа що за стока е. Не виждам от какво ще се притеснява,няма да го изям или каквото и да е било.
Ех момичета... к'во сте толко заблудени на 12 ли сте на колко?
"Слънце грее, птички пеят
Пръски мозък се сивеят
В полето сред житата някому стърчат краката
Спи детенце, спи си сладко
взрив побърка твоя татко... "
Не, просто им се иска любовна история като на филм. Да ама не. Осъзнайте, мамка му, че такава любов няма! Няма хепи енд, няма принц на бял кон, нищо от това не съществува! Вземете се осъзнайте от рано, че да не рИвете после!
"Слънце грее, птички пеят
Пръски мозък се сивеят
В полето сред житата някому стърчат краката
Спи детенце, спи си сладко
взрив побърка твоя татко... "