.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Hybrid View

Banned Мега фен
    ^ и аз съм на това мнение,а и + това предполагам повечето момчета се обличат така.. смисъл смъкнато.. ако не искаш да си на токчета просто облечи нещо по-спортно,а ако нямаш значи това изобщо не е част от твоя стил и не е добре да се обличаш така .. айде успех

Цитирай Първоначално написано от 3oPuTy Виж мнението
    Бъди себе си.Н-И-К-О-Й НЕ харесва фалшивите хора.Това,че те се носят "смъкнато" и спортно НЕ ОЗНАЧАВА,че ти трябва да си със сходно облекло.Облечи дрехи,в които се харесваш и се дръж нормално.
    И аз съм на това мнение!

Повече от фен Аватара на smile12345
    Град
    sofia
    Облечи се така,че да ти е удобно(както си свикнала) и все пак ако държиш да си като другите от компанията просто си обуй токчетата,някакви дънки,риза или блуза нещо обикновено,токчетата са яки няма значение,че те ще са в стил хип-хоп,защото ако си с дънки,а не с някоя поличка,с някаква нормална блуза,а не такава със 20 сантиметрово деколте няма да има проблем....поне аз така бих постъпила ,въпреки че токчета никога не бих обула и попринцип съм спортен тип..просто бъди себе си...все пак най-същественото е невидимо за очите,така че външния вид не е толкова важен! [=

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си