.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Ами един проблем с кожата на главата

Здравейте, значи пусках дълга коса година и малко и реших да се подстрижа, защото почна много да ми пада косата, подстригах се средна дължина, но тя продължи да пада, като кожата на главата ми се белеше.... Избръснах си главата първи номер, порасна малко и продължи да пада, след което пак се обръснах 0 номер и кожата на главата продължава да ми се бели и от това следователно ми пада косата, да имате представа какво да направя, преди да се обърна към дерматолог, защото сега са празници ? Благодаря предварително

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Най-добре се обърни наистина към дерматолог. Помня ,че имаше един Низорал май,който се изписваше за заздравяване на кожата,но все пак специалист само може да ти каже на каквосе дължи това и как да го третираш.
    maDamn

Повече от фен Аватара на Meoww
    Заминавай на дерматолог...

Да, така и смятам да направя. Благодаря за отговорите, все пак исках да проверя, ако някой е имал подобен проблем дали се е оправил след това. Благодаря

На мен фризьорка ми препоръча Низорал хапче и детски шампоан Кря-кря или Папа е вече не знам точно. Счуквам хапчето в шампоана и се кефиш, това за пърхот помага много, но не знам твоя проблем точно такъв ли е...

Супер фен Аватара на ImmortalSportFreak
    Град
    София
    Ако от скоро ползваш нов шампоан или гел за коса е възможно да имаш алергия.Спри ползването му и най-добре се консултирай с дерматолог. (:

"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
    Audrey Hepburn

По - добрия вариант на Па-Па - ако ще ползваш бебешки шампан - е Нахткерцен Има го и в коплект с олио за баня - за хидратиране на кожата. На мен зимата кожата по цялото тяло ми става суха - включително и кожата на главата и за това ползвам Нахтктерцен.

Бягай на дерматолог бе, тъп ли си!? Може да е себорея, дори псориазис.
    Веднага заминавай...

Ще ходя след празниците ... Но иначе гел не ползвам, не съм ползвал от 2 години сигурно, а относно шампоана винаги използвам или TEO или забравих му името .... Както и да е, като отида на дерматолог, ще кажа какво е било, защото някой може да има същият проблем, дано не е нищо сериозно. Благодаря за съветите

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си