.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 30 от общо 30
    Мерси, само защо трябваше в моята тема да си обсъжда проблемите потребителя loveca777? Направи си нова.

Banned Мега фен
    опс , помислих ,че си рeшил вече проблема с твоята дама на сърцето
    Аз спирам да пиша,защото е ясно ,че моя пък случай не е за този форум..

Град
    Ахтопол
    Ловецо аз съм в същото това гадно положение като теб.За мен в момента не съществува друго момиче, каквото и да правя, където и да отида не спирам да мисля за нея.Само времето ще отмие всичко в главата ти.Колкото и да искам пак да е при мен и никога повече да не я пусна това няма да стане.Просто продължавам да живея и да се стремя към това които съм си поставил занапред в живота.А приятелство след любов и раздяла при мен никога не е имало, стремял съм се да поддържам контакт, но разговора свърша след "Как си? Какво правиш?" Трудностите през които преминаваш сега ще са ти добър урок напред.УСПЕХ

А бе хора не мога да забравя едно момиче. Предложих и веднъж и ми отказа и от тогава немога да си я избия от моята мутра

Цитирай Първоначално написано от DanyFilth Виж мнението
    А бе хора не мога да забравя едно момиче. Предложих и веднъж и ми отказа и от тогава немога да си я избия от моята мутра
    Слушай си Danny Flith, радвай се на живота и я заеби.. Явно просто няма интерес към теб. В такъв случай - не си струва! х )

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си