.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 2 от общо 2

Незнам какво да правя ...

Здравейте аз съм почти на 17 ако мога така да се изразя, имам доста силни чувства към момиче с което сме в един клас и това продалжава вече 1 година , но едва преди 2 месеца и казах тя отначалото беше доста учудена но в последствие пишехме си всеки ден, всичко протичаше нормално, пращаше ми целувки, прегръдки, дори ми казваше дооста често " сладурът ми". И изведнъж спря да ми пише естествен аз я потърсих, но тя не отговаряше дори на обажданията ми.Обще приятели бяха споделили с мен че са разбрали че тя има някакви чувства към мен. Точно преди 3 дни бяхме на рожден ден и двамата. Естествено аз я заговорих. Тя ми отвърна че с думите "имам нещо към теб но не съм готова за връзка". След като го чух това много се натъжих защото тя винаги ми повтаряше че чака човекът който ще я заобича такава каквато е и винаги ще е готоваа да опита. От тази вечер немога да спя, немога да ям, немога да се концентрирам в нищо. Вече незнам какво да правя. Някой ако може да ми даде някакъв съвет, какво да направя ще съм му много благодарен .. Благодаря ви предварително ;]]

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    В случая няма какво да направиш. Ти вече си направил всичко възможно и отсега нататък всичко си зависи от нея. Ако продължиш да правиш крачки, може да и досадиш и да се отдръпне. Дръж си се нормално с нея, търси я като приятел и ако стане - стане, ако ли не... поне си опитал.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си