.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Unhappy Как да постъпя?!

Ами моята е история е такава:
    Аз съм момиче на 15 години и си харесвам едно момче което сега е в 12-ти клас. С него даже сме си писали във facebook и най-вече той ми писа.Когато се видим се поздравяваме и си мислих че може нещо да се получи, но това беше до едно време...! За жалост. Сега не знам какво стана дали той искал просто да си поиграе с мен или нещо такова, но започна да търси други момичета, даже сега е обвързан с едно момиче, но постоянно когато се видим и винаги много ме гледа ей така влюбено ... може и да ми е внушение може би не,но това са моите наблюдения. С 4-ри от неговите приятели сме си писали, но нищо, просто ей така... нищо лично. Но дори обвързан не спирам да мисля за него. Не ми се избива от главата. Ако може дайте някои предложения как да го впечатля, по какъв начин да стана специална за него, може да ви се струва глупаво всичко това,но това е ...!!! (h)

Повече от фен Аватара на Missmarch
    Град
    Шоколандия.
    ами няма как, освен ако той не го почувства, че ти си специалната за него ... успех

.. DaKid ..

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Според мен си въобразяваш, че те гледа влюбено.
    Това, че си е писал с теб през компа не значи нищо.
    Явно си е харесал друга.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

SisiStrange Да в това може и да си прав/а в това че не ме гледа влюбено, но просто така си го мисля.

Повече от фен Аватара на Missmarch
    Град
    Шоколандия.
    Мацка , работата е там че когато сме влюбени в някого всеки негов малък жест ни изглежда като нещо огромно за самите нас ..

.. DaKid ..

Цитирай Първоначално написано от SisiStrange Виж мнението
    Според мен си въобразяваш, че те гледа влюбено.
    Това, че си е писал с теб през компа не значи нищо.
    Явно си е харесал друга.
    и аз мисля така . всичко е в главата ти

Голям фен Аватара на RainBerry
    Град
    ..някъде там..
    Не мисля, че си е играл с теб, а просто ти е писал като на приятелка, наистина два-три чата през ФБ нищо не променят. А както другите казаха, влюбените погледи, засрамени изражения или стъписвания (най-често) са неща, които започваме да си въобразяваме. Аз, ако тръгна да си мисля, че всеки, с който съм си писала съвсем обикновени неща, а после се е обвързал с друга, ме е изиграл, то просто.. Спокойно, дай си седмица, отдай се на нещо друго, освен следене на статусите и коментарите по снимките му и ще утихне. Това е някакво временно влечение, което си си "изградила" сама. ^^

anonymous708973
    Guest
    Момчетата в 12 клас често се опитват да си вдигат акциите, поддържайки някакви отношения с влюбени осмокласнички, за да имат резервни варианти, ако нещо стане. И го казвам като човек, който има страшно добри впечатления от момчетата на тая възраст. Този просто не е стока.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си