.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 51
    Повече от фен Аватара на kriisskaa
    Град
    Varna

Unhappy Търся си ...приятели

Здравейте,
    Търся приятели!
    хора, с които да можем да си чатим, да споделяме мъките и радостите през деня, да пием кафе , да ходим на кино и т.н.
    не мога да си стоя вкъщи пък и страдам от депресия.... което е още по гадно на 13 съм момиче ...ако има желаещи да заповядат ... оо и желателно е да са момичета и да бъдат от Варна пък за възрастта ..нека да са колкото мен може + - 1 или 2 години моля не ме критикувайте чакам ви пишете на ЛС
    Момиче съм!!!

Фен Аватара на EffinSick
    Град
    Кофата.
    о, милата..
    това не е начин да си търсиш приятели.
    Просто излез навън или пък си намери приятели от даскало.. -.-
    Тука в интернет(особено в тоя сайт) едва ли ще си намериш някой..

Град
    Някъде там, където съществуващото не е реално и пътят винаги води към нищото.
    На 13 си, тепърва ще намериш истински приятел/и. Сега не определяй всеки познат като приятел, а изгради някакви отношения с дадения човек и не от думи, а от действия разбери дали той ти е приятел. Чрез интернет има вероятност да си намериш тук-там някой приятел, но не вярвай на всеки тръгнал да се представя за такъв. Опознай човека, виж какво той ще направи за теб, тогава го наречи приятел. От Варна съм, на 18 съм, но няма да ме приемеш за такъв какъвто съм според годините ми, предполагам.
    Was this over before...
    Before it even began.

Град
    Varna
    Благодаря ви много ..но вече не мога да вярвам на никого защото е пълно с лицемери и имам чувството че тези които мисля за приятели ме отбягват
    Момиче съм!!!

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от kriisskaa Виж мнението
    Благодаря ви много ..но вече не мога да вярвам на никого защото е пълно с лицемери и имам чувството че тези които мисля за приятели ме отбягват
    А тогава защо си търсиш приятели от интернет ? Интернета е опасно място. Пък и си на 13 , по дяволите. Тепърва ще се сблъскваш с предателство , но и ще намериш истински приятели. Но в никакъв случай не си мисли , че приятелството се гради за дни или седмици. . . За нея са нужни месеци , години. Така , че горе главата. Животът ти тепърва започва.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Град
    Varna
    Охх права си но съм направо отчаяна не спирам да плача не виждам родителите си не излизам в депресия съм
    Момиче съм!!!

Мега фен Аватара на tomboy
    Град
    МаРс...
    хХей , хей , хей , успкой се де!....Разбирам те , чувстваш се по-сигурно у вас , където няма ''предатели'' и тн , но ако не рискуваш няма и да спечелиш!..Излез и се поразходи на чист въздух , макар и сама .Помисли малко , успокой се , запознай се с хора. Не всички ще са приятели , някои може и да не са , но това е част от живота , ще го преживееш!..
    Ако си пич като мен няма да ти трябва подпис!..
    (... това не е подпис , просто така ти се струва!... ...)

Повече от фен Аватара на Miichelle
    Като седиш депресирана в къщи, няма да намериш приятели. Намери компания от по-горни класове, други училища. Като киснеш из форума няма някой да дойде до вас и да каже "хей, искаш ли да станем приятели?".. Съвземи се малко.
    yep.... reality bites -.-

Град
    Varna
    Даа то е лесно да се каже намери си приятели и с кой да дружа цигани ли не съм в гимназията още има един 8 клас само пълен с цигани
    Момиче съм!!!

Banned Супер фен
    Град
    Varna
    мноо си са саднала, гледай по-оптимистично на нещата-ако искаш щи дам скайп на лс да си пишем

Град
    София
    Познато чувство ... отбягват те защото те мислят за различна трябва да се пребориш с тях това мога да ти кажа аз нямам кураж да го направя но ти може би ще имаш Успех : )
    Improvise Adapt Overcome

Град
    Varna
    Цитирай Първоначално написано от mlakniwe2 Виж мнението
    мноо си са саднала, гледай по-оптимистично на нещата-ако искаш щи дам скайп на лс да си пишем
    да благодаря дай си го на ЛС
    Момиче съм!!!

Супер фен Аватара на Verminaard
    Град
    Чирак-магесник от Льолин 4.
    Ахахахахахах.
    Браво бре,принцеске,'ем на ръба на "отчаяна депресия",'ем пък и претенциозна до границата на смехотворното.Вместо да бъде благодарна,че някой въобще и обръща внимание...
    А вие,драги колеги,кога ще се научите,че хора с толкова ужасяващи социални умения че са паднали до нивото да се молят на колене за приятели по форуми,са за психотерапевти.
    В гугъл има достатъчно материали и наръчници за създаване на начални умения в базова човешка комуникация и социално поведение.
    Сега бай-бай,че достатъчно стана за смях за двадесет часа в ЕДИН форум.

Sanity is for the weak
    Продъжение на гордата регистрация от 26.12.2006та с 3600+ поста.
    Кофата -> /кофата/ -> /к/ | Кофата = Bin | Bin -> /bin/ -> /b/ @_@

Град
    Varna
    Цитирай Първоначално написано от Verminaard Виж мнението
    Ахахахахахах.
    Браво бре,принцеске,'ем на ръба на "отчаяна депресия",'ем пък и претенциозна до границата на смехотворното.Вместо да бъде благодарна,че някой въобще и обръща внимание...
    А вие,драги колеги,кога ще се научите,че хора с толкова ужасяващи социални умения че са паднали до нивото да се молят на колене за приятели по форуми,са за психотерапевти.
    В гугъл има достатъчно материали и наръчници за създаване на начални умения в базова човешка комуникация и социално поведение.
    Сега бай-бай,че достатъчно стана за смях за двадесет часа в ЕДИН форум.
    Ето за такива хора говоря като не ти харесва по добре не казвай нищо ако ти беше на моето място и ти така щеше да постъпиш айде БАЙ БАЙ благодаря че ме развесели
    Момиче съм!!!

Град
    Никакво развеселяване няма тук.Компактно съм разглобил проблемът ти на съставните му части и съм ти дал съотвените им решения.
    Вайкаш се по форуми че нямаш приятели -> липсват ти необходимите социални умения за адекватна комуникация с други хора.
    Щом си социален инвалид -> гугъл ще ти каже как да коригираш този ГРУБ дефект на поведенческият ти орган.
    А,и като си търсиш приятели по интернет - кажи здрасти на 50 годишният зачервен чичка,който рано или късно ще ти откликне на позивните и положението ще стане неловко.

Sanity is for the weak

Град
    Varna
    Виж съжалявам че те нападнах........имам приятели но те ме отбягват или просто аз така си мисля незннам.............току-що плаках слушах тъжни песни пях си и гледах снимка на майка си и все още го правя........... така че моля те не ме китикувай..... ;(
    Последно редактирано от kriisskaa : 12-27-2011 на 18:27
    Момиче съм!!!

Град
    Помисли върху следното -> имаш 'приятели' и те те отбягват.
    1) защо
    2) може ли да се коригира
    3) има ли смисъл да се опитваш

След като намериш адекватен отговорш на тези три точки,ще си проличи дали пак ще си киснеш със старите 'приятели' или ще търсиш други хора.
    А,и един съвет,по форуми е слабо вероятно да намериш нещо повече от познати за пиене,не се изхвърляй чак с приятели.

Sanity is for the weak

Повече от фен Аватара на Miichelle
    По мненията ти усещам, че сама се навиваш, че няма да намериш приятели. Казаха ти по-горе, че по форуми е супер малко вероятно да завържеш приятелства. Ако искаш ще ти дам скайп на лично, да удавиш малко мъката -.-
    yep.... reality bites -.-

Град
    Varna
    Цитирай Първоначално написано от Miichelle Виж мнението
    По мненията ти усещам, че сама се навиваш, че няма да намериш приятели. Казаха ти по-горе, че по форуми е супер малко вероятно да завържеш приятелства. Ако искаш ще ти дам скайп на лично, да удавиш малко мъката -.-
    Да моля те ако не приятели то поне да си пиша с някой дори непознат просто ......казах на майка ми за депресията а тя вместо да ве успокои ми се разкрищя ;(
    Момиче съм!!!

Повече от фен Аватара на thelover3
    А има ли конкретен човек, с когото искаш да сте приятели? Иначе просто излизай повече, дори и сама. Запознай се с нови хора и действай. . Ако искАш пиши на лично

Супер фен Аватара на ImmortalSportFreak
    Град
    София
    Аз не съм от Варна,но ако искаш пиши на лично за скайп. (:

Наистина първо трябва да намериш къде е проблемът,защо "приятелите" ти те отбягват и дали има смисъл да си с тях.Съдейки по годините ти си 7клас.Скоро ще отидеш в гимназия и там ще се запознаеш с доста нови хора и 100% ще завържеш поне 1-2 приятелства.Но важното е да са истински. ))
    Good luck! Be happy! :]

"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
    Audrey Hepburn

Град
    Varna
    Да но аз ще уча в Германия след 1 месец
    Момиче съм!!!

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от kriisskaa Виж мнението
    Охх права си но съм направо отчаяна не спирам да плача не виждам родителите си не излизам в депресия съм
    В това ти е грешката. Стига си се жалвала и плакала , а се вземи в ръце и започни да излизаш. Престани да бъдеш претенциозна - роми , българи , турци , арменци , ирланди - всички сме хора. Постави се на тяхното място - добре ли щеше да се почувстваш. Вярно е , че на ромите не им се носи добра слава , ама ми повярвай има супер готини такива. Просто излез от собствените си ограничения и погледни реално на нещата.
    Окей. Имаш приятели , но те отбягват - не се занимавай тогава с тях. Намери си нови , запознай се с други. Запиши се на някакъв спорт, курс , група. Но не си мисли , че някой ще ти почука на вратата и ще ти каже "искаш ли да станем приятели ? ".
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Виж си ЛС бе... Криске :Д

Голям фен Аватара на SpIdeR628
    Не се садвай за хора, които не заслужават.. ; ) Пиши на Л.С ако искаш. )
    ♥.♦.♣.♠..ℒℴvℰ...ℜiℒℒs...Sℒℴwℓy..♠.♣.♦.♥

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си