- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Търся си ...приятели
Здравейте,
Търся приятели!
хора, с които да можем да си чатим, да споделяме мъките и радостите през деня, да пием кафе , да ходим на кино и т.н.
не мога да си стоя вкъщи пък и страдам от депресия.... което е още по гаднона 13 съм момиче ...ако има желаещи да заповядат ... оо и желателно е да са момичета и да бъдат от Варна пък за възрастта ..нека да са колкото мен може + - 1 или 2 години моля не ме критикувайте чакам ви пишете на ЛС
![]()
Момиче съм!!!
о, милата..
това не е начин да си търсиш приятели.
Просто излез навън или пък си намери приятели от даскало.. -.-
Тука в интернет(особено в тоя сайт) едва ли ще си намериш някой..
На 13 си, тепърва ще намериш истински приятел/и. Сега не определяй всеки познат като приятел, а изгради някакви отношения с дадения човек и не от думи, а от действия разбери дали той ти е приятел. Чрез интернет има вероятност да си намериш тук-там някой приятел, но не вярвай на всеки тръгнал да се представя за такъв. Опознай човека, виж какво той ще направи за теб, тогава го наречи приятел. От Варна съм, на 18 съм, но няма да ме приемеш за такъв какъвто съм според годините ми, предполагам.
Благодаря ви много ..но вече не мога да вярвам на никого защото е пълно с лицемери и имам чувството че тези които мисля за приятели ме отбягват
Момиче съм!!!
А тогава защо си търсиш приятели от интернет ? Интернета е опасно място. Пък и си на 13 , по дяволите. Тепърва ще се сблъскваш с предателство , но и ще намериш истински приятели. Но в никакъв случай не си мисли , че приятелството се гради за дни или седмици. . . За нея са нужни месеци , години. Така , че горе главата. Животът ти тепърва започва.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Охх права си но съм направо отчаяна не спирам да плача не виждам родителите си не излизам в депресия съм
Момиче съм!!!
хХей , хей , хей , успкой се де!....Разбирам те , чувстваш се по-сигурно у вас , където няма ''предатели'' и тн , но ако не рискуваш няма и да спечелиш!..Излез и се поразходи на чист въздух , макар и сама .Помисли малко , успокой се , запознай се с хора. Не всички ще са приятели , някои може и да не са , но това е част от живота , ще го преживееш!..
![]()
Ако си пич като мен няма да ти трябва подпис!..
(... това не е подпис , просто така ти се струва!... ...)
Като седиш депресирана в къщи, няма да намериш приятели. Намери компания от по-горни класове, други училища. Като киснеш из форума няма някой да дойде до вас и да каже "хей, искаш ли да станем приятели?".. Съвземи се малко.
yep.... reality bites -.-
Даа то е лесно да се каже намери си приятелии с кой да дружа цигани ли не съм в гимназията още има един 8 клас само пълен с цигани
Момиче съм!!!
мноо си са саднала, гледай по-оптимистично на нещата-ако искаш щи дам скайп на лс да си пишем
Познато чувство ... отбягват те защото те мислят за различна трябва да се пребориш с тях това мога да ти кажа аз нямам кураж да го направя но ти може би ще имаш Успех : )
Improvise Adapt Overcome
Ахахахахахах.
Браво бре,принцеске,'ем на ръба на "отчаяна депресия",'ем пък и претенциозна до границата на смехотворното.Вместо да бъде благодарна,че някой въобще и обръща внимание...
А вие,драги колеги,кога ще се научите,че хора с толкова ужасяващи социални умения че са паднали до нивото да се молят на колене за приятели по форуми,са за психотерапевти.
В гугъл има достатъчно материали и наръчници за създаване на начални умения в базова човешка комуникация и социално поведение.
Сега бай-бай,че достатъчно стана за смях за двадесет часа в ЕДИН форум.
Sanity is for the weak
Продъжение на гордата регистрация от 26.12.2006та с 3600+ поста.
Кофата -> /кофата/ -> /к/ | Кофата = Bin | Bin -> /bin/ -> /b/ @_@
Никакво развеселяване няма тук.Компактно съм разглобил проблемът ти на съставните му части и съм ти дал съотвените им решения.
Вайкаш се по форуми че нямаш приятели -> липсват ти необходимите социални умения за адекватна комуникация с други хора.
Щом си социален инвалид -> гугъл ще ти каже как да коригираш този ГРУБ дефект на поведенческият ти орган.
А,и като си търсиш приятели по интернет - кажи здрасти на 50 годишният зачервен чичка,който рано или късно ще ти откликне на позивните и положението ще стане неловко.
Sanity is for the weak
Виж съжалявам че те нападнах........имам приятели но те ме отбягват или просто аз така си мисля незннам.............току-що плаках слушах тъжни песни пях си и гледах снимка на майка си и все още го правя........... така че моля те не ме китикувай..... ;(
Последно редактирано от kriisskaa : 12-27-2011 на 18:27
Момиче съм!!!
Помисли върху следното -> имаш 'приятели' и те те отбягват.
1) защо
2) може ли да се коригира
3) има ли смисъл да се опитваш
След като намериш адекватен отговорш на тези три точки,ще си проличи дали пак ще си киснеш със старите 'приятели' или ще търсиш други хора.
А,и един съвет,по форуми е слабо вероятно да намериш нещо повече от познати за пиене,не се изхвърляй чак с приятели.
Sanity is for the weak
По мненията ти усещам, че сама се навиваш, че няма да намериш приятели. Казаха ти по-горе, че по форуми е супер малко вероятно да завържеш приятелства. Ако искаш ще ти дам скайп на лично, да удавиш малко мъката -.-
yep.... reality bites -.-
А има ли конкретен човек, с когото искаш да сте приятели? Иначе просто излизай повече, дори и сама. Запознай се с нови хора и действай.. Ако искАш пиши на лично
![]()
Аз не съм от Варна,но ако искаш пиши на лично за скайп. (:
Наистина първо трябва да намериш къде е проблемът,защо "приятелите" ти те отбягват и дали има смисъл да си с тях.Съдейки по годините ти си 7клас.Скоро ще отидеш в гимназия и там ще се запознаеш с доста нови хора и 100% ще завържеш поне 1-2 приятелства.Но важното е да са истински.))
Good luck! Be happy! :]
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn
Да но аз ще уча в Германия след 1 месец
Момиче съм!!!
В това ти е грешката. Стига си се жалвала и плакала , а се вземи в ръце и започни да излизаш. Престани да бъдеш претенциозна - роми , българи , турци , арменци , ирланди - всички сме хора. Постави се на тяхното място - добре ли щеше да се почувстваш. Вярно е , че на ромите не им се носи добра слава , ама ми повярвай има супер готини такива. Просто излез от собствените си ограничения и погледни реално на нещата.
Окей. Имаш приятели , но те отбягват - не се занимавай тогава с тях. Намери си нови , запознай се с други. Запиши се на някакъв спорт, курс , група. Но не си мисли , че някой ще ти почука на вратата и ще ти каже "искаш ли да станем приятели ? ".
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Не се садвай за хора, които не заслужават.. ; ) Пиши на Л.С ако искаш.)
♥.♦.♣.♠..ℒℴvℰ...ℜiℒℒs...Sℒℴwℓy..♠.♣.♦.♥