.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 29 от общо 29

Hybrid View

Кво ти пука кво мислят кифленските ти приятелки ? Правиш го тогава когато се чустваш готова , за да не съжеляваш после
    Искат да съм кофа... Боклучийски кош - аз им го показах с "Гол в ръката нож"

Banned Мега фен
    спокойно.. за всичко си има време.. ще го направиш, когато ти решиш и с когото ти искаш.. още си на 16.. колко по 16 ще изживееш още и колко връзки ще имаш не ти е на акъла (говоря като разорен пенсионер) .. а това с приятелките.. апф.. същата ситуация като моята,само че аз съм на 15 .. всяко 2ро изречение им е с това.. да не казвам,че са ми казвали и '' да не чакаш да се ожениш'' ама хич не ми пукаше.. 1во ме дразнеха защото си мислеха,че са първите които правят секс и че едва ли не откриват Америка,но после спрях да им обръщам внимание.. и това го е правила най-добрата ми приятелка.. за това просто спри да ги слушаш и да не ти пука.. от ей такива дето се мислят за ''вип'' щото са се проебали на по 13 да не ти пука.. не че нещо,но като правиш секс не го разпространявай на всеки втори.. най-забавно е когато се правят на много ''знаещи'' а ти всъщност знаеш повече от тях - това го дадох като пример,въпреки че наистина може твоята сексуална култура да е по-висока от тяхната,въпреки че го практикуват.. другия път просто им кажи,че още нищо не са видели от живота и това е.. айде успех и се надявам да не започнеш сексуален живот само заради тия кифли.. й не се садвай.. нито си първата,нито ще си единствената.. гледай си живота,а това само ще си дойде.. успех

Знаеш ли бях като теб от срам не смеех да поглеждам момчетата...поставих си като цел да преодолея този срам и успях в момента си имам сериозен приятел с него съм от 1 година. Затова постарай се да премахнеш този срам, защото до никъде няма да стигнеш с него. Приеми го като съвет.

+1 и аз съм на 16 и аз съм не съм топвал чушката и аз не съм имал сериозна връзка. не се притеснявай. пак ако ми кажеш от каде си може и да се комбинираме :Д:Д

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си